Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Powiększanie ust

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Tiaraa
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 14 Jun 2019, 21:43    Post subject: Powiększanie ust Reply with quote

Czy powiększenie ust to dobry pomysł? Korzystałyście kiedyś z takich usług i wypowiecie się? Chcę wiedzieć, czy jest to bezpieczne.
Gabryskka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 16 Jun 2019, 14:29    Post subject: Reply with quote

Ja korzystam i jestem zadowolona, także polecam uśmiech ale wiadomo, każdemu się coś innego podoba. Ja jeżdzę do kliniki w Warszawie - https://klinikamiracki.pl/neauvia-intense-lips/ świetnie robią usta, naprawdę naturalny efekt
Back to top
View user's profile Send private message
kasix86
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sat 17 Aug 2019, 21:41    Post subject: Reply with quote

Ja bylam na zabiegu lip liftu w https://bienkowscyclinic.pl/ i wydaje mi sie, ze to duzo lepsza opcja niz zabiegi z kwasem. Daje naprawde ladne naturalne efekty
Back to top
jagodanka
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 25 Oct 2019, 20:36    Post subject: Reply with quote

ja robilam oczko w Dermed w Katowicach uśmiech swietny efekt, nie wygladaja jakos stucznie, tylko naturalnie, a ja jestem naprawde zadowolona bo moje usta mi sie nigdy nie podobaly, teraz jest zdecydowanie lepiej
Back to top
doti
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 3 Nov 2019, 17:35    Post subject: Reply with quote

ja też powiększałam usta w Magicznej Klinice. To już kolejny zabieg wykonany w tym miejscu i jak zwykle strzał w 10 uśmiech Super lekarze, rewelacyjne efekty i bardzo konkurencyjne ceny.
Back to top
loyal.corwin
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 18 Nov 2019, 18:09    Post subject: Reply with quote

Powiększanie ust jest bezpiecznym zabiegiem dla naszego zdrowia? Jeszcze mam możliwość zrezygnowania z tego zabiegu, więc szukam informacji na ten temat.
pieknakarolcia
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 21 Nov 2019, 11:41    Post subject: Reply with quote

nie ukrywam bo się zdarzyło uśmiech fajna sprawa, ale należy pamiętać aby zachować umiar uśmiech
------------------------------------
https://www.piekneibogaci.pl/
Back to top
Juleńka
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 24 Jan 2020, 19:11    Post subject: Reply with quote

Decydujac sie na powiekszanie ust warto jednak najpierw porownac kilka ofert klinik a takze sprawdzic z jakich produktow wypelniajacych korzystaja. Ja mam zaufanie do marki Restylane https://www.restylane.com/pl/ - ich produkty sa zarejestrowane w FDA i sa pod scisla kontrolą medyczną. Zapewniają naturalne efekty takich zabiegow a przede wszystkim nie ingerują w zdrowie pacjentek.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce