|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
roslinka123 bywalec

|
Posted: Thu 19 Dec 2019, 11:01 Post subject: notariusz w soboty |
|
|
| Hej wam! Może będzie w stanie wskazać mi jakiegoś notariusz kraków, do której warto się udać? Słyszałem jakiś czas temu o tej kancelarii http://notarialna.krakow.pl/ i nawet widzę, że jest otwarta w soboty. Co o nich sądzicie? Może być ktoś u nich i może opowiedzieć wrażenia? |
|
| Back to top |
|
 |
members2000 początkujący

|
Posted: Fri 27 Dec 2019, 15:04 Post subject: |
|
|
Już coś takiego widziałem. Uważam, że powinieneś trochę bardziej poszukać informacji. _________________ Żona i weksel zawsze wracają. |
|
| Back to top |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Posted: Sat 28 Dec 2019, 13:29 Post subject: |
|
|
| Świetnie że kancelaria działa również w soboty. Dla wielu klientów to na pewno ogromna dogodność. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce