| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
linak gaduła

|
Posted: Tue 29 Jun 2021, 9:32 Post subject: malowanie |
|
|
| Cześć, polećcie jakąś firmę, która oferuje malowanie proszkowe |
|
| Back to top |
|
 |
gladyce.jakubowski początkujący

|
Posted: Tue 29 Jun 2021, 11:07 Post subject: |
|
|
| Ja tam malowałem sam. To nie jest trudne. |
|
| Back to top |
|
 |
sowa4 gaduła

|
|
| Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Mon 16 Aug 2021, 16:39 Post subject: |
|
|
| Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego nie zwlekaj i kliknij w ten link https://presscontent.pl/artykuly-sponsorowane/ |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
MichalinaO bywalec

|
Posted: Wed 2 Mar 2022, 19:02 Post subject: |
|
|
| Jeśli szukacie dobrej białej farby do malowania np. sufitu (ale do ścian też się super nadaje) to polecam śnieżkę eco. Akrylowa, matowa farba, hipoalergiczna - idealna gdy ma się w domu alergika lub osoby wrażliwe. . Nadaje się do prawie wszystkich zapraw, a nawet można nią pomalować tapety z włókna szklanego. |
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Posted: Sun 6 Mar 2022, 12:07 Post subject: |
|
|
| Tak naprawdę samo malowanie jest bardzo ważne i na pewno również istotne jest to jakich używamy środków do takich prac. Wydaje mi się, że na pewno również warto jest przedtem skorzystać ze środka antygraffiti jeśli mamy zamiar malować powierzchnie zewnętrzne jak np. elewacja. |
|
| Back to top |
|
 |
Demi początkujący

|
Posted: Sun 6 Mar 2022, 22:45 Post subject: |
|
|
| Na czym polega takie malowanie? |
|
| Back to top |
|
 |
Wiera22 uzależniony

|
Posted: Tue 2 Aug 2022, 19:39 Post subject: |
|
|
| Jeśli chodzi o malowanie to nie jest wcale trudna sprawa o ile dobrze się przygotujesz. Wybierz dobrej jakości farbę, przygotuj pomieszczenie które chcesz malować i wykorzystaj pistolet do malowania ścian Myślę że jeśli zastosujesz się do tych zaleceń to malowanie pójdzie ekspresowo. |
|
| Back to top |
|
 |
resha bywalec

|
Posted: Fri 9 Sep 2022, 8:36 Post subject: |
|
|
| Jeśli planujecie pomalować mieszkanie na nowo, to warto zastanowić się nad wynajęciem agregatu malarskiego. Firma https://intona.pl/ oferuje wypożyczenie takiego sprzętu. Dzięki takiej maszynie remont może pójść znacznie szybciej, a ściany będą dokładnie pokryte. |
|
| Back to top |
|
 |
|