Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wrastające włoski po goleniu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
berka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 2 Gru 2025, 11:24    Temat postu: Wrastające włoski po goleniu Odpowiedz z cytatem

Mam straszny problem z wrastającymi włoskami po goleniu, szczególnie na nogach i w bikini. To jest koszmar, podrażnienia, zaczerwienienia i takie brzydkie guzki. Czy depilacja laserowa pomaga na ten problem? Bo już nie wiem co robić, próbowałam peelingów, różnych kremów i nic nie pomaga...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Papryczkaa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 2 Gru 2025, 12:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Depilacja laserowa to dosłownie wybawienie dla osób z problemem wrastających włosków, bo laser niszczy cebulkę włosa więc włos po prostu przestaje rosnąć. Jak włos nie rośnie to nie ma szans żeby wrósł, więc po serii zabiegów ten problem praktycznie znika całkowicie. U mnie to była główna motywacja żeby w ogóle zacząć te zabiegi, bo golenie było koszmarem - co drugi dzień miałam jakieś nowe guzki i zaczerwienienia. Po trzecim zabiegu już zauważyłam ogromną poprawę, znacznie mniej wrastających włosków i podrażnień. Teraz po zakończeniu serii mam w końcu gładką skórę bez żadnych problemów, mogę nosić krótkie spódnice i bikini bez wstydu. Pamiętaj tylko że efekty nie przychodzą od razu, potrzebujesz kilku zabiegów żeby zobaczyć prawdziwą różnicę, ale naprawdę warto wytrwać. Między zabiegami staraj się robić regularne peelingi żeby pomóc skórze się złuszczać, to też pomaga zapobiegać wrastaniu. Ja osobiście uważam że to była najlepsza inwestycja w siebie jaką mogłam zrobić jeśli chodzi o pielęgnację ciała. Sprawdź ofertę na przykład tutaj https://dermed.pl/pl/uslugi/depilacja-laserowa-usuwanie-niechcianego-owlosienia/ bo tam mają doświadczenie z różnymi typami skóry i problemami, na pewno Ci pomogą!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: