Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Komornik a windykator
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
zanimin
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 5 Sep 2017, 23:10    Post subject: Komornik a windykator Reply with quote

Hej. Czy któraś z was orientuje się nieco w temacie kancelarii komorniczych lub prawa ogólnie i może mi powiedzieć, czy z usług komornika mogę skorzystać dopiero gdy windykator nie zadziała, czy windykajcę można pominąć?
Back to top
View user's profile Send private message
sylwia4012
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 22 May 2019, 18:16    Post subject: Reply with quote

Jeśli grozi nam komornik i boimy się zajęcia nieruchomości, warto skontaktować się z tą kancelarią - https://www.kancelarialexa.pl/ochrona-majatku . Są naprawdę dobrzy w tym co robią i znają się na rzeczy. Nie bez powodu cieszą się w sieci tyloma dobrymi opiniami – o czymś musi to świadczyć. Zrobią wszystko by tylko pomóc klientowi.
Back to top
Inary122
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 30 Jun 2019, 19:26    Post subject: Reply with quote

Witam was. Chcialbym się was zapytać, jaka jest różnica między komornikiem,a windykatorem? Z góry dziękuję za pomoc w temacie. Pozdrawiam i miłego dnia życze.
pazeh
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 21 Dec 2020, 13:15    Post subject: Reply with quote

Akurat ja nie wiedziałem też czym się różni windykator a komornik pisz mi jeszcze jeżeli wiesz coś więcej na temat praw i obowiązków jakie posiada komornik, a jakie windykator?
Back to top
Frania25
maniak
maniak

PostPosted: Sun 5 Sep 2021, 19:42    Post subject: Reply with quote

Ja osobiście uważam że windykację można pominąć bo najczęściej dłużnik jak nie płaci to jest w ciężkiej sytuacji. Od razu przechodź do sprawy sądowej gdzie uzyskasz wyrok i wtedy niech działa komornik. Jeśli dłużnik jest z stolicy to postaw na tego komornika http://www.warszawa-komornik.com/ bo jest skuteczny i rzetelny.
Back to top
izzygnr
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 1 Nov 2021, 23:09    Post subject: Reply with quote

Najlepiej jak zadzwonisz do jakiegoś komornika i wtedy dowiesz się wszystko co i jak. Sprawdź sobie np. http://www.warszawa-komornik.com/. Tam znajdziesz bardzo sprawnego komornika, co potrafi rozwiązać różne sprawy związane z zadłużeniami.
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Tue 9 Nov 2021, 9:55    Post subject: Reply with quote

Ja bym proponowała zapytać od razu bezpośrednio u komornika, on najlepiej bezie wiedział jakie rozwiązanie będzie najskuteczniejsze. Osobiście korzystaliśmy z pomocy kancelarii https://gorlice.komornik.pl/, komornik doradził nam właśnie najkorzystniejsze rozwiązanie i szybko i sprawnie pomógł doprowadzić sprawę do końca i odzyskać dług uśmiech
Back to top
Joanne
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 9 Feb 2022, 9:43    Post subject: Reply with quote

Jeśli chodzi o windykację to według mnie warto skorzystać z tego typu usług jeśli zależy wam na szybkim odzyskaniu należności. Polecam firmę ICG-Group - dzięki nim odzyskaliśmy już sporo gotówki.
Back to top
feliks86
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 19 Jul 2022, 7:47    Post subject: Reply with quote

A to na pewno. Jednak częściej to niestety my jesteśmy dłużnikami. Jak sobie wówczas radzić? Czy da się wstrzymać egzekucję komorniczą? Tutaj: http://komornik-wojnowski.pl/czy-mozna-wstrzymac-egzekucje-komornicza/ znajdziecie odpowiedź. Sprawdźcie, jakie są zasady.
Back to top
Kaczucha25
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 19 Jul 2022, 11:58    Post subject: Reply with quote

Każdy na pewno lubi zakupy przez internet i można kupić tutaj dosłownie wszystko. Także plecaki w Szczecinie są jednymi z lepszych. Znajdziemy tutaj różne modele takich plecaków.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce