|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
reilly.jovan początkujący

|
Posted: Mon 8 Aug 2022, 13:17 Post subject: |
|
|
| A ja dzisiaj spędziłam wspaniałe 2 godziny na spacerze po lesie. Polecam wszystkim zabieganym |
|
| Back to top |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
siorik bywalec

|
Posted: Fri 17 Feb 2023, 10:07 Post subject: |
|
|
| Jeśli interesujecie się fizyką, to myślę, że przyda wam się strona https://rozmiary.com.pl/kilopaskale/ na niej są podane różne kalkulatory tematyczne, warto zobaczyć. |
|
| Back to top |
|
 |
doti gaduła

|
Posted: Tue 11 Apr 2023, 11:25 Post subject: |
|
|
to skoro już poruszamy tu tak różne tematy, to powiedzcie mi proszę jakie jest Wasze zdanie na temat piercingu ? ja jestem bardzo na TAK Mogę dać Wam namiar na świetnego piercera w Warszawie, to Kacper ze studia Jah Love Tattoo z talentem, doświadczeniem i pasją do swojej pracy - lepszego połaczenia nie można sobie wyobrazić  |
|
| Back to top |
|
 |
Sania uzależniony

|
Posted: Sat 1 Jul 2023, 10:05 Post subject: Zmiana pracy |
|
|
| Zdecydowanie oferty pracy w Szwajcarii od zaraz na FachPraca może być atrakcyjną opcją jeśli przede wszystkim chcecie się rozwijać i coraz lepiej zarabiać. Sprawdź oferty na FachPraca i przekonaj się, czy nie czeka tam na Ciebie interesująca propozycja, bo najważniejsze jest to aby przede wszystkim nie przegapić żadnej okazji zawodowej. Pozdrawiam i oczywiście nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia! |
|
| Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Mon 3 Jul 2023, 12:57 Post subject: |
|
|
| Polecam szczerze w poszukiwaniu wartościowych informacji zajrzeć na stronę http://gazetacz.com.pl/ |
|
| Back to top |
|
 |
imaka34 początkujący

|
Posted: Mon 3 Jul 2023, 14:03 Post subject: |
|
|
Nie jestem pewien, ale może ktoś inny ma więcej wiedzy na ten temat? _________________ Olejki cbd |
|
| Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
|
| Back to top |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Posted: Sun 30 Jun 2024, 23:41 Post subject: |
|
|
| Szukam prywatnej uczelni oferującej studia zaoczne w zakresie finansów i rachunkowości. Zależy mi na programie, który umożliwi zdobycie praktycznych umiejętności zawodowych. Czy ktoś zna uczelnię z dobrą reputacją? https://sucha24.pl/artykul/tajniki-zawodu-pielegniarki/1205990 co sądzicie o tej ofercie ? |
|
| Back to top |
|
 |
Sardynka90 uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce