| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
malgonia88 początkujący

|
Posted: Fri 27 Oct 2017, 9:29 Post subject: Czy zamawiacie bieliznę przez Internet? |
|
|
Jestem ciekawa, czy najczęściej kupujecie bieliznę w sklepach stacjonarnych, czy raczej wolicie zakupy online? Ja od dłuższego czasu kupuję już tylko w sieci. _________________ ekskluzywna bielizna damska |
|
| Back to top |
|
 |
welonowa89 uzależniony

|
Posted: Thu 2 Nov 2017, 12:59 Post subject: |
|
|
| W intrenecie jest 100 razy taniej |
|
| Back to top |
|
 |
Kama89 kandydat

|
Posted: Thu 9 Nov 2017, 15:46 Post subject: |
|
|
| Może i w internecie jest większy wybór i jest taniej. To jednak trzeba się umiejętnie zmierzyć. Nie raz mi się zdarzyło, że przyszedł za mały biustonosz. Ale jednak uważam, że jak można oddać lub wymienić daną rzecz to warto zamawiać niż kupić w jakimś sklepie stacjonarnym |
|
| Back to top |
|
 |
Pirena początkujący

|
Posted: Mon 13 Nov 2017, 0:14 Post subject: |
|
|
Ja jeszcze się nie zawiodłam. Już połowę bielizny tak kupuję. Dla męża całą.  _________________ klik w link |
|
| Back to top |
|
 |
berka uzależniony

|
Posted: Mon 15 Jan 2018, 9:08 Post subject: |
|
|
Zamawiałam przez internet bieliznę i to nie raz. Mam kilka swoich ulubionych firm bieliźniarskich. Wiem jakie mają rozmiarowki, zwykle są to jednolite rozmiarówki. Tak wiec jesli zamówię coś w danym rozmiarze to wiem,ze przyjdzie dokładnie takie jakie chciałam.
No i w sieci są znacznie lepsze promocje niż w sklepach stacjonarnych. A sama osobiście uwielbiam oszczędzać
Ostatnio zamawiałam dwie koszulki nocne w Answear Jakość naprawdę fajna. Aktualnie mają tam zresztą wyprzedaże zimowe.
Szczególnie na buty: https://answear.com/p/kozaki-i-botki-2713-k.html |
|
| Back to top |
|
 |
Sylwus początkujący

|
Posted: Wed 31 Jan 2018, 22:28 Post subject: |
|
|
Ja nawet w stacjonarnym muszę przymierzyć z 5 staników, żeby pasowały, a co to dopiero byłoby na zakupach w necie . Odpada  |
|
| Back to top |
|
 |
fiona45 bywalec

|
Posted: Mon 28 Jan 2019, 21:45 Post subject: |
|
|
| Mi się podobają takie jak julimex biustonosz silikonowy , który sprawdzi się pod wieloma względami. Oglądałam takie na https://www.bielizna9.com/BIUSTONOSZE-c2 . Mają tam wiele ciekawych opcji dla różnych kobiet,bo jednak rewelacyjnie się sprawdzi do noszenia z małym i dużym biustem. |
|
| Back to top |
|
 |
bokser początkujący

|
Posted: Mon 28 Jan 2019, 23:32 Post subject: |
|
|
| Ja nie, bo muszę najpierw sprawdzić jakość materiału |
|
| Back to top |
|
 |
klara435 kandydat

|
Posted: Tue 29 Jan 2019, 14:08 Post subject: |
|
|
| Ani bielizny, ani ubrań ani butów przez Internet raczej nie zamawiam. |
|
| Back to top |
|
 |
Joanne uzależniony

|
Posted: Wed 10 Jul 2019, 12:42 Post subject: |
|
|
| W kwestii biustonoszów polecam zajrzeć na stronę https://www.brarevolution.com/. Mają szeroką ofertę i bez problemu można znaleźć coś w sam raz dla siebie, w zależności od swoich potrzeb. |
|
| Back to top |
|
 |
|