|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bystrzyca85 początkujący

|
Posted: Fri 24 Nov 2017, 14:36 Post subject: Dotacje z UE na firmę |
|
|
Witam
potrzebuje pieniędzy na otwarcie małej firmy. Chcę starać się o fundusze z Unii Europejskiej. Osobiście zastanawiam się nad firmami, które zajmują się takim doradztwem i pomagają w uzyskaniu dotacji z UE.
Czy macie jakieś doświadczenia związane z tym tematem?
 |
|
| Back to top |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Posted: Sat 10 Sep 2022, 15:05 Post subject: |
|
|
| Mam własną firmę i zaczęłam się zastanawiać nad dotacjami unijnymi. Jak myślicie trudno teraz dostać takie dotacje? Znalazłam świetną stronę: https://edoradca.pl/ na której jest bardzo dużo informacji na ten temat ale chciałabym jeszcze poznać waszą opinię. Więc co takich dotacjach sądzicie i czy sami z nich korzystacie? |
|
| Back to top |
|
 |
aania992 uzależniony

|
Posted: Sat 1 Mar 2025, 10:06 Post subject: |
|
|
| Podczas różnych inwestycji, kiedy korzysta się z dofinansowania UE, stawia się specjalne tablice, które o takim dofinansowaniu informują. Na pewno już niejednokrotnie mieliście okazję taki tablice zauważyć. Gdyby kiedyś były potrzebne, to zamówicie je na stronie https://fantasiadesign.pl/tablice-unijne/ . |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce