Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Prezent dla małego dziecka
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
przymiotnik
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 6 Nov 2018, 11:38    Post subject: Prezent dla małego dziecka Reply with quote

Hej szukam jakiegoś fajnego prezentu dla małego dziecka.Kończy roczek.Syn koleżanki.Może jakieś poduszki.Jak tu [url] https://www.murrano.pl/prezent-na-chrzciny-cat-210.aspx [/url] Cos w tym stylu.Nie chce kupować nic z elektroniki ani z niepotrzebnych zabawek.Co mi poradzicie?
Back to top
View user's profile Send private message
Dudas
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 15 Nov 2018, 0:09    Post subject: Reply with quote

a nie lepszym rozwiązaniem będzie posrebrzana pozytywka jak tu http://sklep.tuprezenty.pl/prezenty/prezent-na-roczek/ Ofiarując taki prezent pewnie sprawisz dużo przyjemności teraz rodzicom a kiedyś dziecku. Ciekawym dodatkiem jest grawer na takich upominkach
Back to top
nowakkarolina125
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 16 Nov 2018, 15:58    Post subject: Reply with quote

Dla takiego malucha fajne są różnego typu książeczki albo zabawki edukacyjne, w zależności na jakim dokładnie etapie rozwoju jest maluch. Ewentualnie wiem, że rodzice są zadowoleni z prezentów takich jak tekstylia do pokoju, kocyki albo ubranka. Tylko tutaj trzeba wiedzieć jaki styl ma pokoik dziecięcy i jaki rozmiar ubranek nosi dziecko uśmiech
Back to top
Fionnka009
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 16 Nov 2018, 17:17    Post subject: Reply with quote

Też postawiłabym w pierwszej kolejnosci na zabawki edukacyjne. Książeczki też fajnie się sprawdzają, ja to mam już przetestowane. Obok takich zabawek możecie też wybrać coś z https://haribi.pl Proponują oni bardzo ciekawe zabawki głownie dla chłopców, czyli koparki, samochody, wozy strażackie itp.
Back to top
klarka12
maniak
maniak

PostPosted: Fri 23 Nov 2018, 20:11    Post subject: Reply with quote

Bardzo duży wybór znajdziesz też w ofercie Nodik - to sklep internetowy. Ja na przykład planuję kupić swojej córce taki pamiętnik na hasło https://nodik.pl/pamietnik-na-haslo-mattel-p-5890.html na mikołajki, bo wiem że o nim marzyła już od dłuższego czasu. No i jest zdecydowanie tańszy, niż w sklepach stacjonarnych.
Back to top
Ksebasti
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 29 Nov 2018, 15:14    Post subject: Reply with quote

Na pewno warto w tej kwestii poszperać w Internecie. To będzie najlepsze wyjście w tej sytuacji.
pitupitu
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 30 Nov 2018, 9:45    Post subject: Reply with quote

Do małego dziecka to znaczy? uśmiech Warto nieco bardziej sprecyzować swoje pytanie. Bardzo fajne są Zabawki dla małego artysty – 5 propozycji. Myślę, że wpadną wam w oko równie mocno, jak mnie. Mam już nawet wybraną pewną zabawkę uśmiech Takie, które uczą kreatywności, to najlepsze zabawki na świecie.
Back to top
Izabella267
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 30 Nov 2018, 22:11    Post subject: Reply with quote

Bardzo dobry prezent to przytulanki uśmiech
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 18 Feb 2019, 14:35    Post subject: Reply with quote

Dzieci zawsze najbardziej cieszą się z zabawek.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kalusia
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 22 Feb 2019, 17:32    Post subject: Reply with quote

Zgadza się zabawki sprawiają zadowolenie u dzieci, ale myślę że dziecko ucieszyło by się np. z personalizowanej piosenki na urodziny dziecka od Efli. Przecież jak zobaczy siebie w tej pisence, to na pewno będzie pod wrażeniem, że skąd oni wiedzą o jego urodzinach. No i bynajmniej jakaś fajna pamiątka jest.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce