Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

EKOLOGIA
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Eloe
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 16 Jul 2019, 14:00    Post subject: EKOLOGIA Reply with quote

a ja mam takie pytanie- czy kierujecie się ekologią w swoim życiu? mnie ostatnio zainteresował ten temat. ja zaczęłam od eliminacji foliowych toreb, dlatego kupiłam torby non woven. kolejnym wyzwaniem, które chcę podjąć, jest zero waste. co o tym myślicie?
Back to top
View user's profile Send private message
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 17 Jul 2019, 12:25    Post subject: Reply with quote

Świetna inicjatywa, popieram. Ale np. z poruszania się autem nie umiałabym zrezygnować.
Back to top
Izabella267
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 20 Jul 2019, 15:45    Post subject: Reply with quote

Również popieram, małe kroki do celu uśmiech

---
https://www.target.com.pl/
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 21 Jul 2019, 11:22    Post subject: Reply with quote

Ja staram się być ekologiczny by nie dewastować środowiska
Back to top
Coldi
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 18 Feb 2020, 10:22    Post subject: Reply with quote

Ekologicznym można być na wiele modeli. Najważniejsze aby nie dokładać naszej planecie tylko ją wspomagać.
Zerknij sobie tu https://cleanerenergy.pl/e-mobilnosc/ i zobacz w jaki sposób możesz jej pomóc.
Mi osobiście marzy się taki ekologiczny samochód, a Ty co robisz dla swojej planety?
Back to top
Gibran4
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 24 Jul 2020, 16:05    Post subject: Reply with quote

Mała rzecz, a powielana przez tysiące osób już bardzo dużo może zmienićoczko Tak to wygląda właśnie z dbaniem o środowisko. Mogą was tu myślę również zainteresować propozycje od http://betterbetter.com Znajdziecie tu ekologiczne meble i inne elementy wyposażenia wnętrz
Back to top
regina112
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 27 Oct 2020, 10:26    Post subject: Reply with quote

mi przy budowie domu marzy się montaż paneli fotowoltaicznych, dzięki którym po kilku latach będę miała darmowy prąd i ogrzewanie, a dodatkowo pewność, że zrobiłam wszystko, aby ekologia jeszcze bardziej nie ucierpiała. Polecam firmę re:spect energy, która się tym zajmuje od kilku lat i także mają na celu ochronę środowiska. Mają prąd tylko od zielonych dostawców.
Back to top
EmmaSS
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 25 Apr 2021, 14:38    Post subject: Reply with quote

Nasze codzienne decyzje mają na to ogromny wpływ oczywiście, raz mniejszy, raz większy. Ja teraz zastanawiam się nad tym jakie ogrzewanie zamontować w swoim nowo budowanym domu. Opcji jest dużo i też oczywiście biorę pod uwagę te ekologiczne, bo wcale nie są one drogie i mogą się na przestrzeni lat b bardzo opłacać. Firma https://erco-pompyciepla.pl/wentylacje-i-rekuperacje/ proponuje zarówno pompy ciepła, jak i świetną rzecz jaką jest wentylacja mechaniczna. Takie połączenie to bardzo dobry pomysł.
Back to top
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostPosted: Sun 25 Apr 2021, 16:33    Post subject: Reply with quote

Moim zdaniem, ciekawym zjawiskiem jest powstawanie ozonu. Staramy się ponoć zapobiegać jego skutkom, ale czy prawidłowo?
Back to top
andżelisia1
maniak
maniak

PostPosted: Mon 3 May 2021, 11:51    Post subject: pellet Reply with quote

Ja również chcę dbać o środowisko. Na początek postawiłam na wymianę pieca i rozpoczęłam ogrzewanie pelletem. zamawiam go zawsze u http://www.maximer.pl/ jest to najlepszy producent.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 1 of 7

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce