Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jaka podłoga na taras?
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Krailo
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 21 Jan 2019, 13:54    Post subject: Jaka podłoga na taras? Reply with quote

cześć, szukam pomysłu na tanią i trwałą podłogę na taras. Czy sprawdzi się coś tego typu: http://www.vhct.pl/pl/panele-dekoracyjne-beton-architektoniczny-3d To na ścianę pod oknem, a na podłogę gładki beton? Co wy macie i co polecacie?

Last edited by Krailo on Mon 28 Jan 2019, 13:33; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
jjelonek
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 25 Jan 2019, 15:32    Post subject: Reply with quote

No to chyba najlepsze będą płytki.
Back to top
niepoprawny
maniak
maniak

PostPosted: Wed 6 Mar 2019, 16:59    Post subject: Reply with quote

A powiedźcie mi jaki parasol na tarasie jest najlepiej kupić? Widziałem tutaj https://gardenspace.pl/parasole-przeciwsloneczne-na-taras ładne parasole w nowoczesnej aranżacji, może coś takiego do siebie zamówić? Muszę się uchronić przed słońcem bo strasznie mi dokucza na moim tarasie.
Back to top
Gaduła
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 11 Apr 2019, 21:51    Post subject: Reply with quote

Akurat beton? Nie lepiej byłoby jednak inny materiał? Beton jest bardzo zimny.. Za to np. taka posadzka anhydrytowa Łódź chyba lepiej by się sprawdziło. No może aż tak się nie znam, ale czy beton to dobry pomysł..
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
AnnMa
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 2 May 2019, 9:50    Post subject: Reply with quote

Wybór jest duży, zależy co komu się podoba. Ja bardzo chciałam mieć drewniany taras, ale słyszałam, że w miejscach narażonych na wilgoć czy słońce, lepszym rozwiązaniem jest deska kompozytowa koszalin. Podobno jest do złudzenia podobna do drewna, a nie trzeba jej odnawiać i jest trwalsza. Co myślicie? Widziałam że sklep https://technika-drewna.pl/ ma takie w swojej ofercie.
Back to top
Madziulek555
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 28 Oct 2020, 11:58    Post subject: Reply with quote

Bardzo fajną opcją jest posadzka na taras z żywicy syntetycznej. Mamy i serdecznie polecamy uśmiech
Back to top
kankonada
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 28 Oct 2020, 12:38    Post subject: Reply with quote

Odpowiednio dobrane płytki gresowe czy klinkierowe, albo nawet zastosowanie naturalnego kamienia powinno być ok.
Back to top
Transformers
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 10 Nov 2020, 13:39    Post subject: Reply with quote

Na taras idealnie nadają się płytki, jakiś elegancki wzór. Zajrzyj do nich https://szklanemozaiki.pl na pewno coś dobierzesz ciekawego na taras. Znajoma ma płytki w imitacji desek i przyznam ze super coś takiego wygląda.
Back to top
grzegorz_jot
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 10 Nov 2020, 19:22    Post subject: Reply with quote

Ja położyłbym drewnianą, żeby uciąć koszty i nie robić wylewki betonowej
Back to top
welonik
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 18 Nov 2020, 12:33    Post subject: Reply with quote

Cześć wszystkim. Widzę, że nie tylko ja mam problem z wyborem podłogi na taras. Bo z tego co się nasłuchałam to w dzisiejszych czasach można praktycznie wszystko do tego wykorzystać. To też postanowiłam zasięgnąć opinii na ten temat w necie. I tak znalazłam ofertę tejże firmy https://woodgroup.pl/ która to zajmuje się tarasami i nie tylko. Także z nimi wiem, że taras przetrzyma każda pogodę
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce