| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
nyrey kandydat

|
Posted: Tue 16 Jul 2019, 11:32 Post subject: Macie korepetycje w liceum? |
|
|
| Cześć czy ktoś z was ma korepetycje w liceum? Ide do trzeiej klasy i nie wiem czy powinnam załatwic sobie co przed matura. Ucze sie dosc dobrze sama. |
|
| Back to top |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Posted: Tue 16 Jul 2019, 14:48 Post subject: |
|
|
| Gdy chodziłam do liceum na szczęście radziłam sobie bez "korków" , sporo lat już minęło od tego czasu:) Wiem, że współczesna młodzież jednak coraz częściej potrzebuje korepetycji a co więcej szkoły też nie są bez winy, bo widzę po dzieciach moich znajomych, że poziom edukacji i sposób przekazywania wiedzy jednak kuleje. |
|
| Back to top |
|
 |
bota6 bywalec

|
Posted: Fri 9 Aug 2019, 14:49 Post subject: |
|
|
Niektórzy wolą jednak uczyć się samodzielnie i przygotowywać np. do matury przy pomocy internetu i repetytoriów. Największy ich zbiór znajdą na stronie https://sklep.terazmatura.pl/ gdzie trafić można prawdziwe okazje i fajne promocje  |
|
| Back to top |
|
 |
wercia5 kandydat

|
Posted: Mon 12 Aug 2019, 10:54 Post subject: |
|
|
| Niestety, ja pisałam maturę w tym roku i bez korepetycji się nie obeszło przygotowanie do matury z matematyki było zdecydowanie najtrudniejsze. |
|
| Back to top |
|
 |
fiona45 bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
malinka11 gaduła

|
Posted: Thu 2 Jul 2020, 11:56 Post subject: |
|
|
| ja miałam problem z matmą, a zdać trzeba było chociaż poziom podstawowy, ale pomogły mi pomoce szkolne do matematyki, więc korepetytora już nie zatrudniałam |
|
| Back to top |
|
 |
filip_tomi początkujący

|
Posted: Mon 7 Dec 2020, 22:52 Post subject: |
|
|
| Ja miałem korepetycje z biologii przygotowujące do egzaminu maturalnego na koniec liceum w https://buki.org.pl/korepetycje/biologia/ gdzie znajduje się dużo ofert korepetytorów. Teraz dodatkowym atutem jest możliwość przeprowadzenia korepetycji online. |
|
| Back to top |
|
 |
Anna_199 bywalec

|
Posted: Tue 8 Dec 2020, 16:11 Post subject: |
|
|
| Są LO gdzie dają gratis fakultety do matury albo fajną ofertę na dodatkowy kurs maturalny. Siostrzeniec chodzi do Cosinusa w Krakowie. |
|
| Back to top |
|
 |
softwareman początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
sparker początkujący

|
Posted: Thu 8 Apr 2021, 9:15 Post subject: |
|
|
| Warto korzystać z dodatkowych lekcji, to zawsze szansa na lepsze opanowanie materiału. |
|
| Back to top |
|
 |
|