Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Hotele / Zakopane

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
grosjer
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 12 Nov 2019, 17:32    Post subject: Hotele / Zakopane Reply with quote

Dawno nie byliśmy nigdzie z dziećmi więc na święta chcemy wybrać się rodzinnie do Zakopanego. Szukam rodzinnego hotelu jak ten http://www.hotelcrocus.pl/basen-hotel-z-basenem by tam razem wypocząć i spędzić czas wspólnie. Który hotel będzie idealny? Czekam na propozycje.
Back to top
View user's profile Send private message
braunmaude
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 17 Nov 2019, 23:05    Post subject: Reply with quote

Witam. Zastanawiam się nad zagranicznym wyjazdem do Tajlandii i chciałbym się zapytać, jakie hotele w stolicy tego pięknego kraju moglibyście polecić? Z góry dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam
julciak
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 21 Nov 2019, 10:32    Post subject: Reply with quote

A może apartament na wynajem? ja dzięki temu że znalazłam na https://zakopaneapartamenty24.pl/ to pojechaliśmy na kilka dni dłużej bo funduszy na dłużej starczyło niż by wyszło mieszkając w hotelu. Także do przemyślenia kwestia myślę uśmiech zwłaszcza, że w apartamentach warunki są super! a można znaleźć i takie znajdujące się bardzo blisko bądź bezpośrednio na Krupówkach.
Back to top
duff231
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 22 Nov 2019, 16:14    Post subject: Reply with quote

Bardzo lubie pobyty w apartamentach, można poczuc się wtedy bardzo luksusowo, a jak znajdziemy fajną ofertę to już wgl odjazd hehe. Jeżeli chodzi o Zakopane to nie wiem zbytnio, ale sądzę, że warto polecic apartament http://saregorezydencja.pl/en/ . Jest w Krakowie, bardzo luksusowy i elegancki. Bije od niego bardzo dobry wystrój i miła atmosfera. Aż chciałoby się zamieszkac w takim miejscu oczko.
Back to top
Fiołek34
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 28 Nov 2019, 11:29    Post subject: Reply with quote

Cześć,
Oferowałam kiedyś pomoc przy pisaniu pracy magisterskiej z turystyki i rekreacji. Okazuje się ze w zakopanem większym zainteresowaniem ekskluzywne hotele i pensjonaty, a nie jak by się mogło wydawać małe górskie chatki. Ja osobiście jednak wybieram małe górskie chatki ponieważ tam czuć klimat gór. Dlatego osobiście polecam wszelkie prywatne kwatery.
FrankieeFran
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 16 Dec 2019, 11:35    Post subject: Reply with quote

Planowanie wakacji, wycieczek zacznijcie już znacznie wcześniej. Gdy będziecie rezerwować hotel znacznie wcześniej to będziecie mogli liczyć na znacznie lepsze ceny, a także i na pewno nie będzie problemu ze znalezieniem miejsca. Może też warto pomyśleć o jakiś dalszych kierunkach wakacyjnych, co wy na to? Mi od dawna marzy się Azja, jest tu wiele przepięknych miejsc wartych zobaczenia i to nie tylko na kanałach podróżniczych. Może taka Sri Lanka na przykład i was zainteresuje? Co wy na taki właśnie kierunek na wasze wakacje?
Back to top
bezniku
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 29 Dec 2019, 21:56    Post subject: Reply with quote

Jeśli szukacie noclegów w Zakopanem to polecam zajrzeć tu. To portal TatryTop, na którym znajdziecie wyselekcjonowane oferty apartamentów i domków na wynajem. W portalu znajdują się tylko sprawdzone i pewne ogłoszenia więc rezerwacja jest całkowicie bezpieczna. Codziennie kilka ofert jest na promocji więc można noclegi zarezerwować w atrakcyjnych cenach.
Back to top
omel33
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 23 Jan 2020, 13:14    Post subject: Reply with quote

Według mnie jeśli szukacie jakiegoś ciekawego noclegu o dobrym standardzie w Zakopanem, powinniście sprawdzić ofertę dostępną tutaj https://www.noclegi-zakopane.biz/ . Dobre Kwatery to miejsce niepowtarzalne i na pewno wam się tam spodoba
Back to top
archibald01
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 14 Feb 2020, 12:33    Post subject: Reply with quote

Pierwszy raz planuję wynająć pokój w hotelu. Na co powinno zwracać się uwagę, aby być zadowolonym gościem hotelu? Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce