Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

adwokat gdańsk

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
roslinka123
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 6 Dec 2019, 15:14    Post subject: adwokat gdańsk Reply with quote

Cześć i czołem! Wiecie może gdzie mógłbym znaleźć jakiegoś porządnego adwokat gdańsk? Mój brat będzie potrzebował naprawdę dobrego obrońcy. Co sądzicie o podlinkowanym? Nada się?
Back to top
View user's profile Send private message
Gibran4
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 17 Dec 2019, 21:21    Post subject: Reply with quote

Zależy też czego konkretnie potrzebujecie. Jest też w sumie wiele firmy, które kompleksowo pomagają przy różnych sprawach. Kancelaria rozwodowa gdynia pomogła mojej znajomej i na pewno to miejsce spokojnie mogę polecić każdemu. Jeżeli będziecie szukać pomocy z zakresu prawa rodzinnego i opiekuńczego, a także innego, to skontaktujcie się z Panią Natalią Zielmachowicz.
Back to top
Blondi
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 3 Jan 2020, 22:19    Post subject: Reply with quote

Jeśli chodzi o prawa karne, to polecam usługi pani adwokat Magdaleny Karaczun - http://karaczun.com.pl/ . Specjalizuje się w tej tematyce, a szczególnie w obronie w sprawach karnych, karnoskarbowych i w sprawach o wykroczenia, bierze udział w postępowaniu przygotowawczym oraz udział w przesłuchaniach na policji, jest możliwość obrony skazanego w postępowaniu wykonawczym, a także złożenie wniosku o odroczenie wykonania kary, o przerwę w odbywaniu kary, lub o warunkowe zwolnienie. Pani Karaczun sporządza także prywatne akty oskarżenia, odpowiedzi na akty oskarżenia, apelacji, zażaleń, kasacji itp. oraz reprezentuje osoby pokrzywdzone przestępstwem.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce