|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Matrona początkujący

|
Posted: Wed 19 Dec 2018, 22:55 Post subject: Fotobudka |
|
|
Dzień dobry. Za pół roku biorę ślub i wpadłem na pomysł by wynająć fotolustro, ponieważ chciałbym jakoś urozmaicić gościom tą wyjątkową noc, a takie pamiątki ze świetnej zabawy będą miłą pamiątką. kolega polecił mi bardzo fajny magic mirror podobno każdy jest mega zadowolony
Last edited by Matrona on Wed 9 Jan 2019, 15:57; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
fiona2606 kandydat

|
Posted: Fri 4 Jan 2019, 12:25 Post subject: |
|
|
Ja ostatnio korzystałam z takiej fotobudki na zabawie sylwestrowej i faktycznie muszę przyznać, że to fajna pamiątka  |
|
| Back to top |
|
 |
Aligru kandydat

|
Posted: Tue 5 Nov 2019, 12:53 Post subject: Fotolustro |
|
|
| Też polecam - fotolustro jest kapitalną zabawą. Właśnie byłem ze dwa tygodnie temu na weselu, gdzie pierwszy raz się spotkałem z takim rozwiązaniem i zabawa była przednia. Obsługiwała to ta firma - https://fotoboxik.pl/selfie-mirror/ jakby ktoś szukał, to polecam. |
|
| Back to top |
|
 |
baddy888 początkujący

|
Posted: Fri 10 Jan 2020, 1:57 Post subject: |
|
|
| Jakby ktoś szukał dobrej fotobudki to polecam www.fotosbudka.pl |
|
| Back to top |
|
 |
clifford47 początkujący

|
Posted: Sat 11 Jan 2020, 9:22 Post subject: |
|
|
| Fotobudka to świetna atrakcja na weselu, można zrobić księgę gości, do której będzie się wklejało zdjęcia. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce