Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Rozliczanie firmy

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Efficacious
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 11 Feb 2020, 12:13    Post subject: Rozliczanie firmy Reply with quote

Czy jest wśród was ktoś, kto ma własną firmę? Chcę poradzić się w sprawie corocznego rozliczenia podatku dochodowego. Od razu powiem szczerze, że nie mam do tego głowy, a chętnych na stanowisko księgowego jest tyle, co kot napłakał. Myślałem, żeby zlecić rozliczenie zewnętrznej firmie - http://moje-biuro.com/uslugi-ksiegowe/. Co sądzicie o takim rozwiązaniu?

Last edited by Efficacious on Thu 13 Feb 2020, 10:33; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
gorski
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 11 Feb 2020, 12:28    Post subject: Reply with quote

Zarówno ruletka https://ruletka-fortuna.pl/ gra dla zabawy jak i za prawdziwe pieniądze proponuje zakłady zewnętrzne. Obstawiane są one poza częścią stołu do ruletki, gdzie są numery.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce