| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
amamin początkujący

|
Posted: Wed 5 Sep 2018, 21:07 Post subject: Mieszkanie/ Łódź |
|
|
| Jak drogie są mieszkania w Łodzi? Konkretnie chodzi mi o okolice osiedla Bałuty? Znalazłam tam nowe mieszkania w Łodzi , które są naprawdę bardzo interesujące. Może coś wiecie w tym temacie? |
|
| Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
Posted: Sat 17 Nov 2018, 11:53 Post subject: |
|
|
| Fajnie tam i spokojnie bo to prawie przedmieścia, Mi się bardziej podobają mieszkania w centrum. Apartamenty Drewnowska 43 są idealne jak dla mnie |
|
| Back to top |
|
 |
Aaniaa87 kandydat

|
Posted: Sat 17 Nov 2018, 18:26 Post subject: |
|
|
| arvena wrote: | | Fajnie tam i spokojnie bo to prawie przedmieścia, Mi się bardziej podobają mieszkania w centrum. Apartamenty Drewnowska 43 są idealne jak dla mnie |
I jaka cena Mi sie tak srednio podobaja - zwlaszcza ze blok jest naprawde tuz przy ulicy |
|
| Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
Posted: Sat 17 Nov 2018, 20:30 Post subject: |
|
|
| Coś za coś ale Drewnowska to prestiż, Bałuty to już jakby trochę mniej, poza tym co kto lubi, ja wolę centrum miasta, bliskość Piotrkowskiej i Manufaktury, po to się tu przeprowadziłam że mieć to wszystko w zasięgu krótkiego spaceru |
|
| Back to top |
|
 |
festilet bywalec

|
Posted: Tue 4 Dec 2018, 17:41 Post subject: |
|
|
Z tego co wiem, to firma https://dudadevelopment.pl/ ukończyła ostatnio realizację projektu w Łodzi, może jeszcze mają jakieś mieszkania w swojej ofercie. Warto wejść na ich stronę i ewentualnie sie z nimi skontaktować  |
|
| Back to top |
|
 |
domi.nika bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
lexi99 początkujący

|
Posted: Tue 3 May 2022, 23:01 Post subject: |
|
|
Teraz to lepiej kupować mieszkania w małych miastach lub na obrzeżach większych aglomeracji. Ceny nieruchomości w dużych miastach skoczyły tak do góry, że nigdy nie sprzeda się ich z zyskiem. _________________ mieszkania pabianice |
|
| Back to top |
|
 |
ayla61 początkujący

|
Posted: Sat 7 May 2022, 17:58 Post subject: |
|
|
To prawda. Można jednak też takie mieszkania wynająć. Cena wynajmu mieszkania również wynosi teraz dużo więcej. Mieszkanie w dużych miastach na pewno łatwo jest wynająć. _________________ czy to dobry moment na zakup mieszkania? |
|
| Back to top |
|
 |
delilah.olson początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Posted: Tue 10 May 2022, 18:44 Post subject: |
|
|
| Ogólnie samo już posiadanie własnego mieszkania jest na pewno bardzo ważną sprawą i ja również jestem zdania, że dobrze jest wiedzieć w jaki ewentualny sposób można je szybko zbyć. Mogę dodać, że jeśli chodzi o mnie to ja korzystałam z usług https://transakcja24h.pl/ i to oni skupili moją nieruchomość. |
|
| Back to top |
|
 |
|