| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dubaja kandydat

|
Posted: Wed 31 Aug 2022, 13:58 Post subject: nietrzymanie moczu |
|
|
| Dziewczyny czy któraś z was miała problem z nietrzymaniem moczu? Chcę iść do dozu po jakieś wkładki, jakie polecacie? |
|
| Back to top |
|
 |
Maddika bywalec

|
Posted: Wed 31 Aug 2022, 21:36 Post subject: |
|
|
| W aptece doz możesz dostać darmowe próbki, wtedy jak przetestujesz łatwiej będzie wybrać te odpowiednie dla ciebie. |
|
| Back to top |
|
 |
kaszabarabasza bywalec

|
Posted: Sun 4 Sep 2022, 13:43 Post subject: |
|
|
| Mojej znajomej w tym temacie pomogła dr Barbara Blicharczyk, przyjmuje na ul Szpitalnej 2 w Kołobrzegu. Babka naprawdę jest świetna, do tego bardzo delikatna i uprzejma. Zajmuje się naprawdę poważnymi problemami kobiecymi i ma skuteczne metody. |
|
| Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Wed 21 Sep 2022, 10:17 Post subject: |
|
|
| Ja posiadam ten sam problem co ty i powiem że nauczyłam się już z nim radzić. Dostałam namiar na specjalistyczny sklep https://chlonne24.pl/pieluchomajtki-dla-doroslych. W swojej bogatej ofercie posiadają różnego rodzaju majtki chłonne, pieluchomajtki, podkłady czy artykuły do pielęgnacji. Dokładają wszelkich starań by zamówienia były realizowane szybko i profesjonalnie. Dodatkowo można się u nich spotkać z obsługą o dużej wiedzy w tej dziedzinie i chętnej do udzielania pomocy. |
|
| Back to top |
|
 |
Bring bywalec

|
Posted: Thu 13 Oct 2022, 10:12 Post subject: |
|
|
| Maddika wrote: | | W aptece doz możesz dostać darmowe próbki, wtedy jak przetestujesz łatwiej będzie wybrać te odpowiednie dla ciebie. |
No właśnie też coś słyszałam na temat tego, że w DOZie można dostać darmowe próbki wkładek z Teny. Wiecie może coś więcej na ten temat? |
|
| Back to top |
|
 |
walentynka uzależniony

|
Posted: Wed 29 Jan 2025, 17:26 Post subject: |
|
|
| Nietrzymanie moczu to dość niekomfortowy problem dlatego warto wiedzieć, jak sobie z nim radzić. W aptekach stacjonarnych sieci DOZ można zakupić wkładki oraz pieluchomajtki, wybór i dostępność jest bardzo duża. |
|
| Back to top |
|
 |
Molly333 bywalec

|
Posted: Mon 31 Mar 2025, 19:07 Post subject: |
|
|
| Polecam wybrać się właśnie do DOZ, najniższe ceny i największy wybór wkładek i pieluchomajtek. Dobrym pomysłem będzie też podpytanie o próbki, zawsze to jakaś szansa na przetestowanie produktu przed zakupem. |
|
| Back to top |
|
 |
|