Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Damska kurtka na zimę - jaką wybrać?

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mella44
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 25 Oct 2022, 15:34    Post subject: Damska kurtka na zimę - jaką wybrać? Reply with quote

Ogólnie chciałabym się doradzić Was, a mianowicie jakie kurtki zimowe są teraz w modzie i czy wybieracie wersje długie bardziej jak płaszcze, czy może jednak krótsze kurtki i wtedy dłuższy sweter. Właśnie nie wiem, a może kupić w takim razie dwie, żeby były na zmianę? Jaką markę cenicie sobie szczególnie w tym zakresie, bo też jednak chciałabym żeby był to jednak zakup na kilka sezonów zimowych. Oczywiście musi być z kapturem i puszkiem, żebym podczas śnieżycy mogła sie lepiej ochronić uśmiech
Back to top
View user's profile Send private message
Syska95
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 26 Oct 2022, 19:46    Post subject: Reply with quote

Na pewno warto pójść w kierunku wysokiej jakości, jeśli szukacie przede wszystkim takich propozycji jak kurtki zimowe damskie to przede wszystkim powinny być dobrze ocieplone, zapinane pod szyję i oczywiście z kapturem oraz puszkiem. Jeśli chodzi o mnie to wybieram jednak trochę dłuższe kurtki żeby mi nic nie podwiewało. Na Domodi sobie przeglądałam ostatnio różne propozycje i trafiłam na kurtkę ortalionową Izolda w zielonym wydaniu, bardzo ładnie wykonana i w niezlej cenie.
Back to top
Marika22
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 29 Jan 2023, 15:43    Post subject: Reply with quote

Dziewczyny, a co powiecie na skórę? Będzie odpowiednia na zimę? Mój mąż znalazł kurtki męskie skórzane w sklepie https://luka-pelli.pl/kategoria/kolekcja-meska/kozuchy-meskie/ i planuje sobie kupić. Zastanawiam się nad jednym modelem również dla siebie. Warto, waszym zdaniem? Jestem ciekawa co o tym myślicie. Jeszcze nie miałam nigdy ubrań skórzanych, oprócz butów.
Back to top
Butik Luisa
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 29 Nov 2023, 19:38    Post subject: Reply with quote

Szukając wyjątkowych propozycji w zakresie pięknych i ciepłych kurtek to serdecznie zapraszamy do naszego butiku Butiku Luisa https://luisacerano-bydgoszcz.pl/kategoria-produktu/plaszcze-kurtki-marynarki/ w którym znajdziecie ubrania z najnowszej kolekcji marki Luisa Cerano, czy również Cambio, Baldinini i wiele innych. Zapewniamy pełne wsparcie obsługi i jednocześnie różnorodność zestawień z najnowszych kolekcji. Do tego także do dyspozycji pozostaje nasza profesjonalna stylistka.
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Fri 29 Dec 2023, 11:15    Post subject: Reply with quote

Gruby sweter damski to uniwersalny element garderoby, który można nosić na wiele sposobów. Doskonale sprawdza się w zestawie z dopasowaną spódnicą midi, co tworzy elegancki i kobiecy look. Dla bardziej codziennej stylizacji, polecam noszenie grubego swetra z jeansami i sneakersami. Więcej inspiracji na temat stylizacji z grubym swetrem znajdziesz na https://stylowymag.pl/jak-modnie-wystylizowac-gruby-sweter-damski-46299 więc pamiętaj, aby dobrać kolory i faktury, które będą do siebie pasować.
Back to top
majga
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 7 Feb 2025, 14:56    Post subject: Reply with quote

Damskie kurtki od Hexeline to wybór, który nigdy nie zawodzi. Na Hexeline można znaleźć eleganckie i funkcjonalne modele, które podkreślą wyjątkowy charakter każdej stylizacji.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce