|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
HaraldHardradaa początkujący

|
Posted: Thu 9 Mar 2023, 17:19 Post subject: Betonowe posadzki |
|
|
| Siemanko, poszukuje firmy, ktora zajmie sie szlifowaniem betonu na mojej hali. Przeszukalem internet wdluz i w szerz i najlepsza opcja jaka znalazlem to oni https://vawnik.com/ Opinie klientow sa pozytywne a sam producent zapewnia wysoka jakosc wykonanej pracy. Dajcie znac co sadzicie o tej firmie |
|
| Back to top |
|
 |
jezyk maniak

|
Posted: Wed 5 Apr 2023, 20:10 Post subject: |
|
|
| Nie wiem jak wy, ale ja na waszym miejscu w sprawie takiego sprzątania jak mycie posadzek betonowych, skontaktowałabym się z kimś, kto ma w tym temacie naprawdę spore doświadczenie. Z tego co pamiętam, to w tej firmie https://www.eco-para.eu/czyszczenie-posadzek można liczyć na tego typu usługi, więc myślę, że warto byłoby rozważyć kontakt z nimi. Na pewno będą w stanie zaproponować ci takie rozwiązania które będą dopasowane do twoich potrzeb. |
|
| Back to top |
|
 |
lejla uzależniony

|
Posted: Wed 2 Apr 2025, 18:33 Post subject: |
|
|
| Spękania, kruszenie się betonu czy uszkodzenia mechaniczne to sygnały, że Naprawa posadzek jest niezbędna. Odpowiednia renowacja pozwala uniknąć kosztownych remontów i zapewnia stabilność powierzchni w każdych warunkach eksploatacyjnych. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce