Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Sprzedać samochód
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DużaRóża2
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 1 Jul 2020, 10:54    Post subject: Sprzedać samochód Reply with quote

Cześć,
chcemy sprzedać swoje auto i szukamy jakiegoś dobrego skupu. Znalazłam ofertę taką: skup samochodów wadowice i wygląda to dobrze na moe oko. Co myślicie? Może ktoś korzystał?
Dajcie znać, dziękuję Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Lara72
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 2 Jul 2020, 14:19    Post subject: Reply with quote

Skoro interesuje Cię właśnie ów wątek to pamiętaj, że znam miejsce, gdzie powinnaś znaleźć o wiele więcej wyjątkowo dobrych treści na ów temat. Polecam w wolnej chwili bo faktycznie warto według mojej oceny - http://uzywanaeklasa.pl .
Back to top
omel33
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 6 Jul 2020, 11:29    Post subject: Reply with quote

Słuchajcie, ostatnio spotkałem się z takim zagadnieniem jak utrata wartości handlowej pojazdu i zastanawiam się na czym to dokładnie polega. Możecie mi coś w tej kwestii doradzić? Będę wam bardzo wdzięczny
Back to top
welonik
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 16 Jul 2020, 8:20    Post subject: Reply with quote

Witam. Nie wiem dlaczego ale my jakoś nigdy ie mieliśmy problemów ze sprzedażą samochodów. Za każdym razem dość szybko nam to się udawało. Teraz także sprzedajemy samochód i rozglądamy się za nowym. Mąż postanowił że tym razem kupimy samochód z salonu. Zabrał mnie do salonu BMW Bawaria Motors Warszawa, gdzie mogłam wsiąść do super nowoczesnego samochodu jakim jest BMW. Wiecie, że bardzo fajnie się taki większy samochód prowadzi no i jest bardzo komfortowy
Back to top
kuba_pe09
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 16 Jul 2020, 14:02    Post subject: Reply with quote

Jeśli samochód jest w dobrym stanie, to najbardziej opłacalnie będzie sprzedać go samemu
tigerr
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 4 Aug 2020, 10:09    Post subject: Reply with quote

Sprzedać samochód można praktycznie bez żadnych problemów. Wszystko zależy od tego gdzie nasz samochód wystawimy na sprzedaż. W każdym bądź razie tak czy inaczej warto przed sprzedażą taki samochód bardziej przygotować. Nawet znalazłam ten sklep https://www.xenon24.eu/ w którym to można znaleźć wszelkiego typu rzeczy niezbędne do pielęgnacji i naprawy reflektorów
Back to top
babitasr
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 7 Aug 2020, 11:55    Post subject: Reply with quote

Najlepiej chyba sprzedawać samochód lokalnie na jakimś portalu z ogłoszeniami
diska
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 28 Nov 2020, 15:37    Post subject: Reply with quote

A ja się tutaj z opinią powyżej nie zgodzę. Mnie samodzielne sprzedawanie samochodu kosztowało zbyt dużo nerwów. Postanowiłam skorzystać z pomocy profesjonalistów w tym zakresie. Na stronie https://autoskupslask.com/auto-skup-chorzow/ znalazłam auto skup w niedalekiej okolicy i zadzwoniłam. Panowie podjechali na umówione spotkanie i dopełniliśmy formalności. Szybko, sprawie i bez stresu. Dla mnie rewelacyjne rozwiązanie.
Back to top
kami92
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 3 Mar 2021, 19:55    Post subject: Reply with quote

Bez względu na to, czy samochód nowy, czy stary, trzeba o niego właściwie zadbac. Potrzebne są do tego odpowiednie kosmetyki i akcesoria samochodowe. Ja polecam m.in. Mikrofibry Work Stuff. Sam z nich korzystam i jestem zadowolony.
Back to top
tsporer
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 4 Mar 2021, 15:18    Post subject: Reply with quote

Warto wystawić ogłoszenia w internecie, tak aby nasza oferta miała większy zasięg.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce