|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ola.cz01 kandydat

|
Posted: Tue 22 Dec 2020, 15:40 Post subject: Okulista prywatnie |
|
|
Proszę o polecenie okulista prywatnie kraków. Wiem, że nie ma porównania jeśli chodzi o wizyty prywatne, a na ubezpieczenie, ale nawet pomimo to zdarzają się niezbyt dobrzy lekarze, którzy przyjmują prywatnie. Dlatego szukam poleconych, sprawdzonych okulistów, którzy zadbają o zdrowie moich oczu. Jeśli chodzicie i cenicie sobie któregoś ze specjalistów, to proszę podzielcie się  |
|
| Back to top |
|
 |
yoberko kandydat

|
Posted: Sun 27 Dec 2020, 17:07 Post subject: |
|
|
| Jeszcze zależy jakiej konkretnie pomocy potrzebujesz jak wysokiej jakości badania to ten link powinien Ci pomóc - moim zdaniem i nie tylko moim Optomedica jest jedną z lepszych klinik nie tylko w Warszawie, ale także na terenie całego kraju. |
|
| Back to top |
|
 |
TomBud50 kandydat

|
Posted: Tue 15 Jun 2021, 14:44 Post subject: |
|
|
| Polecam lekarza na okulista.lublin.pl. Mi pomogli poradzić sobie z problemem zapalenia spojówek. |
|
| Back to top |
|
 |
Marysia99 gaduła

|
Posted: Wed 25 Aug 2021, 21:25 Post subject: |
|
|
Jeśli szukacie dobrego okulisty w Warszawie to polecam Optegrę. Ja zdecydowałam się u nich na korekcję laserową i się udało
Po latach w końcu porzuciłam okulary. Coś cudownego <3
Zabieg miałam metodą Lentivu, poczytajcie sobie, to nowoczesna metoda, wiele wad można nią korygować. |
|
| Back to top |
|
 |
Michalina89 uzależniony

|
Posted: Thu 23 Dec 2021, 14:09 Post subject: |
|
|
Szczerze pisząc, to dobór oraz wykonanie odpowiednich okularów jest ciężki. Warto w takim momencie postawić na jakościową firmę, która posiada świetnych fachowców, a także dobre opinie. Bez wątpienia pod tym linkiem https://okw.com.pl/ znajdziecie jakościową ofertę oraz bardzo dobre ceny.  |
|
| Back to top |
|
 |
asa.west początkujący

|
Posted: Wed 13 Apr 2022, 22:04 Post subject: |
|
|
Polecam Ci również zapoznać się z artykułem na temat tego, jak poprawić wzrok. Artykuł, który można znaleźć na stronie internetowej https://vidiummedica.pl/poprawic-wzrok-pracujac-szczegolnych-warunkach/ jest bardzo ciekawy i dotyczy domowych sposobów, które pomagają poprawić wzrok. Dowiesz się z niego na przykład tego, jakie produkty należy stosować w swojej diecie i o jakie witaminy należy wzbogacić dietę. Pozdrawiam!  |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
Posted: Thu 21 Apr 2022, 21:47 Post subject: |
|
|
| Niestety zdarza się tak, że o wzrok dbamy jak najmniej i często o takich badaniach zapominamy, dlatego ja postanowiłam, że zapiszę się na wizytę i zrobię to za pośrednictwem strony https://polmed.pl/lekarze/okulista , bo widzę, że zapisać można się do świetnych specjalistów. Polecam Wam jak najbardziej! |
|
| Back to top |
|
 |
jezyk maniak

|
Posted: Sun 24 Apr 2022, 23:55 Post subject: |
|
|

Last edited by jezyk on Wed 22 Jun 2022, 14:39; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Posted: Sat 21 May 2022, 13:05 Post subject: |
|
|
| W mojej ocenie bardzo dobry szpital okulistyczny kraków , znajdziecie na stronie online od delavi.pl. Wydaje mi się, że warto zweryfikować ichniejszą ofertę na własną rękę, bo jest naprawdę interesująca. Polecam wszystkim. |
|
| Back to top |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Posted: Sun 12 Jun 2022, 13:13 Post subject: |
|
|
| U mnie ostatnio pogorszyło się ze wzrokiem. Ciężko mi jest przeczytać różne napisy, więc zamierzam udać się do okulisty. Znalazłam ciekawą ofertę tej kliniki https://blikpol.pl/opinie i zastanawiam się czy ktoś z was korzystał już może z ich usług? Byłabym wdzięczna za wszelkie opinie w tym temacie. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce