Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Samochód
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Janusz Bąk
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 22 Jun 2021, 10:20    Post subject: Samochód Reply with quote

Muszę się z Wami podzielić mega fajnym samochodem a jest nim Jeep Renegade Poznań to tam znalazłem to cudo. Jest to stosunkowo mały, ale dobrze wykonany suv. Bardzo lubie nim jeździc i szczerze polecam na przejażdżki po bezdrożach i nie tylko.
Back to top
View user's profile Send private message
barto776
maniak
maniak

PostPosted: Thu 24 Jun 2021, 14:50    Post subject: Reply with quote

Jeśli jesteście zainteresowani dobrym przeglądem waszego samochodu to polecam https://pulawska516.com/stacja-kontroli-pojazdow Po prostu przyjdź i zleć przegląd. W tym punkcie wykonują podstawowe badania pojazdów. Polecam ja jestem zadowolona z uług
Back to top
thuels45
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 25 Jun 2021, 10:46    Post subject: Reply with quote

A co sądzicie o kupowaniu samochodów używanych?
Back to top
doled
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 25 Jun 2021, 12:52    Post subject: Reply with quote

warto kupić samochód w komisie?
Back to top
klarka12
maniak
maniak

PostPosted: Mon 28 Jun 2021, 20:10    Post subject: Reply with quote

Bez względu na to czy zamierzacie kupić samochód czy też skorzystać z usług mechanika, to bez dwóch zdań mogę wam polecić autoryzowany salon https://www.cichy-zasada.poznan.skoda.pl/ w Poznaniu. Wiele razy korzystałam już z ich usług.
Back to top
aldegunda
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 6 Jul 2021, 12:20    Post subject: Reply with quote

Ja ostatnio w moim aucie spaliłam sprzęgło. Tym sposobem nie dojechałam na warsztat. Na szczęście pomogła mi tania pomoc drogowa Warszawa 24h holowanie aut: http://wawa-hol.pl/ . Polecam Wam ich usługi.
Back to top
niepoprawny
maniak
maniak

PostPosted: Tue 13 Jul 2021, 12:23    Post subject: Reply with quote

W temacie aut to ja wam chciałem dziś polecić dobrego ubezpieczyciela, tutaj https://beesafe.pl/ubezpieczenie-samochodu/ zobaczcie jakie składki wam wyliczą ale dla mnie mieli naprawdę dobrą ofertę. Polecił mi ich sąsiad, też tam ma wykupione polisy.
Back to top
barto776
maniak
maniak

PostPosted: Mon 19 Jul 2021, 15:17    Post subject: Reply with quote

Czy dbacie o porządek w Waszym samochodzie? Chciałbym Wam polecić stronę https://www.airfriends.pl/breloki.html , gdzie znajdziecie najróżniejsze zapachy do samochodu w atrakcyjnej cenie. Co sądzicie o ich ofercie?
Back to top
Sylvanas
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 20 Jul 2021, 6:57    Post subject: Reply with quote

Posiadanie własnego samochodu wiąże się z jego naprawami i konserwacją, dlatego należy kontrolować stan różnych części samochodowych. Jeśli katalizator nadaje się jedynie na skup katalizatorów, to należy go wymienić jak najszybciej.
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostPosted: Tue 20 Jul 2021, 16:30    Post subject: Reply with quote

Jeśli ktoś chciałby z was zakupić używany samochód, to koniecznie sprawdźcie stronę internetową zasadaauto.pl, gdzie znajdziecie mnóstwo modeli samochodów w bardzo dobrych cenach. Ja sprawdzałem akurat ogłoszenie: sprinter używany ponieważ szukam jakiegoś auta dostawczego.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Page 1 of 9

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce