|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
sktom gaduła

|
Wysłany: Pią 3 Lut 2023, 15:31 Temat postu: Windykacja należności |
|
|
Czy ktoś z was zna jaką firmę, która zajmuje się windykacją należności? Potrzebuję pomocy prawnej w tym zakresie i szukam kogoś doświadczonego. Jak na razie trafiłem w internecie na taką kancelarię https://kancelariafortis.pl/. Może ktoś z was coś o nich słyszał? Są oni warci zaufania czy lepiej poszukać kogoś innego? Z tego co widzę to mają oni sporo pozytywnych opinii. Koniecznie dajcie znać co uważacie na ich temat, będę mega wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Czekam na wasze odpowiedzi. _________________ Czasem brutalna prawda działa lepiej niż miękkie słówka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
grekar bywalec

|
Wysłany: Czw 16 Mar 2023, 17:28 Temat postu: |
|
|
| Skontaktuj się z https://deputo.pl/ oni się zajmują takimi sprawami. Mi w zeszłym roku pomogli ściągnąć kasę od klientów, którzy nie chcieli płacić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hanka69 kandydat

|
Wysłany: Sro 23 Sie 2023, 11:21 Temat postu: |
|
|
| W dzisiejszych czasach dostępnych jest wiele firm specjalizujących się w windykacji. Moje własne doświadczenia nauczyły mnie, że niestety nie wszystkie z nich są skuteczne. Jednakże, zachęcam do zapoznania się z aforti collections, której specjalność to profesjonalne zarządzanie należnościami przy użyciu szerokiego wachlarza narzędzi windykacyjnych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Wto 20 Sty 2026, 12:48 Temat postu: |
|
|
| Osobiście mogę Wam polecić usługi rewelacyjnej kancelarii a mianowicie prawnik wrocław Możecie być pewni że w tym miejscu Wasza sprawa zostanie potraktowana indywidualnie co przekłada się na oczekiwane efekty końcowe współpracy. Jego zakres usług to m.in. windykacja, doradztwo prawne dla przedsiębiorców, ochrona własności intelektualnej, obsługa umów biznesowych, odszkodowań, prawo spadkowe, ochrona dóbr osobistych, sprawy karne i karnoskarbowe, zabezpieczenia prawne realizacji projektów i wiele więcej. Skorzystanie z jego usług to najlepsza decyzja. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|