|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
babeczka początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
zofiaczartoryska bywalec

|
Posted: Tue 3 Apr 2018, 13:42 Post subject: |
|
|
A już myślałam, że znajdę jakieś dobre pojemniki do domu  |
|
| Back to top |
|
 |
Bazyli bywalec

|
Posted: Thu 12 Apr 2018, 19:36 Post subject: |
|
|
| Dla gości przydadza się takie pojemniki. |
|
| Back to top |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Posted: Tue 24 Apr 2018, 14:22 Post subject: |
|
|
No teraz ta gastronomia mega się rozwija, brat też dokupował zmywarki od Winterhalter bo 1 nie dawała rady ale musze sie go spytać czy on może gdzieś takich pojemników nie zamawia |
|
| Back to top |
|
 |
kuroka kandydat

|
Posted: Sat 26 May 2018, 20:28 Post subject: |
|
|
| A może zamiast kupować pojemniki, zainwestuj w taką maszynę jak pakowarka próżniowa? Wiem, że w wielu sytuacjach sprawdza się dużo lepiej niż pojemniki. Ale oczywiście wszystko zależy od tego, czym się dokładnie twoja firma zajmuje, bo wiadomo, że nie wszystko da się próżniowo zapakować. A co do samych pojemników to w życiu bym nie pomyślała, że jest z ich kupnem taki problem, bo wydawało mi się, że każdej hurtowni bez trudu można je dostać. |
|
| Back to top |
|
 |
vennia początkujący

|
Posted: Sun 27 May 2018, 13:48 Post subject: |
|
|
| Nigdy nie korzystałam z ich usług, ale wyglądają na profesjonalną firmę. |
|
| Back to top |
|
 |
wang maniak

|
Posted: Tue 15 Jan 2019, 9:34 Post subject: |
|
|
| Możesz też zajrzeć na stronę sklepu Polmarkus, oni zajmują się zaopatrzeniem dla gastronomii. Widziałam, że mają różne opakowania gastronomiczne: https://sklep.polmarkus.com.pl/opakowania-gastronomiczne. Może to jest właśnie to, czego Ty szukasz? |
|
| Back to top |
|
 |
fiona45 bywalec

|
Posted: Mon 21 Jan 2019, 20:32 Post subject: |
|
|
| Jak będziesz potrzebowała do pakowania ciasta dla gości to warto zerknąć na propozycje na https://e-opakowania.info/44-opakowania-cukiernicze . Mają tam wiele ciekawych propozycji godnych uwagi, gdzie każdy znajdzie coś praktycznego dla Siebie w dobrej cenie z szybką wysyłką. |
|
| Back to top |
|
 |
kaszabarabasza bywalec

|
Posted: Sun 3 Feb 2019, 23:51 Post subject: |
|
|
| Jeżeli interesują was różne opakowania na zamówienie to mogę doradzić tą firme: http://www.profilgroup.com/pl/opakowania-typu-doypack My w firmie zamawiamy do nich różne takie opakowania. No w takiej branży pracuję i współpracujemy z takimi firmami. Ta jest akurat jedną z tych lepszych która nas nigdy nie zawodzi.. |
|
| Back to top |
|
 |
Emkaolka0 kandydat

|
Posted: Mon 17 Jun 2019, 18:08 Post subject: |
|
|
| W gastronomii często się takie rzeczy wykorzystuje. Można także postawić na odpowiednie opakowania, tu wykorzystywane są opakowania tekturowe, a także i opakowania foliowe. Ja do swojej firmy zamawiam najczęściej u producenta, tak jest najwygodniej. Zobaczcie sobie ofertę od https://sklep.grala.com.pl/rekawy-tunele-foliowe-ldpe/908-rekaw-foliowy-ldpe-1000mm-100cm-005-15kg.html Z tego co widziałam to także proponują opakowania foliowe gastronomiczne, spożywcze. Można poprosić o darmowe próbki. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce