Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dotacje unijne

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
huga
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 30 Dec 2018, 16:20    Post subject: Dotacje unijne Reply with quote

Czy znacie może jakąś dobrą firmę która pomaga dostać dotacje unijne dla firm ? Pytam ponieważ moja koleżanka chce rozbudować swoją firmę i chciałby to zrobić jak najniższym kosztem. Czy waszym zdaniem dobrze kombinuję?
Back to top
View user's profile Send private message
Lama99
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 19 Apr 2021, 17:42    Post subject: Reply with quote

A czy wiedzieliście o tym, że są nawet specjalne firmy doradcze, które pomagają przedsiębiorcom w pozyskiwaniu takich właśnie dotacji? Ja ostatnio natknęłam się na ofertę jednej z takich firm na stronie internetowej https://subitodotacje.pl. Czy Waszym zdaniem warto korzystać z takich właśnie usług?
Back to top
czeslaw919
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 19 Apr 2021, 21:04    Post subject: Reply with quote

Podobno jeśli dobrze rozpisze się wniosek, to szanse na pozytywne rozpatrzenie są bardzo wielkie
Back to top
pat82ryk
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 22 Apr 2021, 12:50    Post subject: Reply with quote

Ja złożyłem wniosek o dofinansowanie z unii na rozruch działalności i liczę na pozytywne rozpatrzenie
Back to top
mczay
maniak
maniak

PostPosted: Thu 1 May 2025, 23:06    Post subject: Reply with quote

Wybór odpowiednich tablic unijnych to kluczowa kwestia, szczególnie w branżach, które muszą przestrzegać norm i przepisów. Na stronie https://fantasiadesign.pl/tablice-unijne/ można znaleźć tablice unijne, które są dostosowane do obowiązujących przepisów i cechują się dużą trwałością i łatwością montażu.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce