|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
huga początkujący

|
Posted: Sun 30 Dec 2018, 16:20 Post subject: Dotacje unijne |
|
|
| Czy znacie może jakąś dobrą firmę która pomaga dostać dotacje unijne dla firm ? Pytam ponieważ moja koleżanka chce rozbudować swoją firmę i chciałby to zrobić jak najniższym kosztem. Czy waszym zdaniem dobrze kombinuję? |
|
| Back to top |
|
 |
Lama99 bywalec

|
Posted: Mon 19 Apr 2021, 17:42 Post subject: |
|
|
| A czy wiedzieliście o tym, że są nawet specjalne firmy doradcze, które pomagają przedsiębiorcom w pozyskiwaniu takich właśnie dotacji? Ja ostatnio natknęłam się na ofertę jednej z takich firm na stronie internetowej https://subitodotacje.pl. Czy Waszym zdaniem warto korzystać z takich właśnie usług? |
|
| Back to top |
|
 |
czeslaw919 początkujący

|
Posted: Mon 19 Apr 2021, 21:04 Post subject: |
|
|
| Podobno jeśli dobrze rozpisze się wniosek, to szanse na pozytywne rozpatrzenie są bardzo wielkie |
|
| Back to top |
|
 |
pat82ryk początkujący

|
Posted: Thu 22 Apr 2021, 12:50 Post subject: |
|
|
| Ja złożyłem wniosek o dofinansowanie z unii na rozruch działalności i liczę na pozytywne rozpatrzenie |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
Posted: Thu 1 May 2025, 23:06 Post subject: |
|
|
| Wybór odpowiednich tablic unijnych to kluczowa kwestia, szczególnie w branżach, które muszą przestrzegać norm i przepisów. Na stronie https://fantasiadesign.pl/tablice-unijne/ można znaleźć tablice unijne, które są dostosowane do obowiązujących przepisów i cechują się dużą trwałością i łatwością montażu. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce