|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
roslinka123 bywalec

|
Posted: Fri 6 Dec 2019, 15:14 Post subject: adwokat gdańsk |
|
|
| Cześć i czołem! Wiecie może gdzie mógłbym znaleźć jakiegoś porządnego adwokat gdańsk? Mój brat będzie potrzebował naprawdę dobrego obrońcy. Co sądzicie o podlinkowanym? Nada się? |
|
| Back to top |
|
 |
Gibran4 gaduła

|
Posted: Tue 17 Dec 2019, 21:21 Post subject: |
|
|
| Zależy też czego konkretnie potrzebujecie. Jest też w sumie wiele firmy, które kompleksowo pomagają przy różnych sprawach. Kancelaria rozwodowa gdynia pomogła mojej znajomej i na pewno to miejsce spokojnie mogę polecić każdemu. Jeżeli będziecie szukać pomocy z zakresu prawa rodzinnego i opiekuńczego, a także innego, to skontaktujcie się z Panią Natalią Zielmachowicz. |
|
| Back to top |
|
 |
Blondi kandydat

|
Posted: Fri 3 Jan 2020, 22:19 Post subject: |
|
|
| Jeśli chodzi o prawa karne, to polecam usługi pani adwokat Magdaleny Karaczun - http://karaczun.com.pl/ . Specjalizuje się w tej tematyce, a szczególnie w obronie w sprawach karnych, karnoskarbowych i w sprawach o wykroczenia, bierze udział w postępowaniu przygotowawczym oraz udział w przesłuchaniach na policji, jest możliwość obrony skazanego w postępowaniu wykonawczym, a także złożenie wniosku o odroczenie wykonania kary, o przerwę w odbywaniu kary, lub o warunkowe zwolnienie. Pani Karaczun sporządza także prywatne akty oskarżenia, odpowiedzi na akty oskarżenia, apelacji, zażaleń, kasacji itp. oraz reprezentuje osoby pokrzywdzone przestępstwem. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce