Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

pierścionek

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Joran
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 26 Aug 2019, 18:57    Post subject: pierścionek Reply with quote

WItam. Jesienią planuję się oświadczyć mojej wspaniałej dziewczynie. Szukam jakiegoś eleganckiego pierścionka.bardzo zachęcająca jest oferta pierścionki zaręczynowe dlatego prawdopodobnie z niej skorzystam

Last edited by Joran on Thu 29 Aug 2019, 19:57; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
klarka12
maniak
maniak

PostPosted: Wed 28 Aug 2019, 13:07    Post subject: Reply with quote

Witam szukam porady. Chodzi o pierścionek zaręczynowy. Coś jak tu https://diamanti.pl/pierscionki-z-tanzanitem Możecie coś konkretnego polecić?Czy zakup przez internet ma sens czy lepiej iść do jubilera.A może macie jakieś inne wyjście?
Back to top
graz
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 22 Sep 2019, 13:31    Post subject: Reply with quote

Ja dostałam pierścionek zaręczynowy z Apartu, świetnie się trzyma mimo że minęło już kilka lat.
Back to top
derdaa
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 10 Jan 2020, 10:05    Post subject: szczęściara Reply with quote

Jak tam Joran oświadczyny, zgodziła się?
Ja się nie mogę doczekać, aż mój chłopak w końcu zbierze się na odwagę i zechce się zaręczyć... Na pewno nie chodzi o to, że pierścionki są drogie - na https://www.topsilver.pl/pierscionki-z-ametystem-cat-148 widziałam, że ładne, z efektownym kamieniem mogą kosztować nawet mniej niż 100 zł.
Naprawdę nie wiem, na co on czeka... Crying or Very sad
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce