|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kasia17_17 kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
Blanka02 początkujący

|
Posted: Sun 8 Dec 2019, 22:19 Post subject: |
|
|
| Nie przepadam za fajerwerkami, ani podczas sylwestra, ani na weselach, czy innych uroczystościach. Wydaje mi się to tandetne i niepotrzebne. Dużo ciekawsze są na przykład jakieś pokazy z ogniem, a przy tym nie będą przeszkadzały nikomu w okolicy. |
|
| Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
Posted: Thu 16 Jan 2020, 11:09 Post subject: |
|
|
| Tak, w sumie masz rację, teraz fajerwerki są trochę kontrowersyjne ze względu na nacisk na ekologię i dobro zwierząt ale myślę że taki https://youtu.be/sz19zQBShig pokaz barmański sprawdzi dużo lepiej jako atrakcja weselna |
|
| Back to top |
|
 |
Joanne uzależniony

|
Posted: Tue 21 Jan 2020, 10:23 Post subject: |
|
|
| Podstawą jest też odpowiednia sala weselna. Musi być ładna i odpowiednio przestronna, więc najlepszym rozwiązaniem będzie https://pomorska21.com/. Całość robi wrażenie i sprawia, że wesele jest w pełni udane. |
|
| Back to top |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Posted: Tue 21 Jan 2020, 12:36 Post subject: |
|
|
| To prawda. Do tego smaczne menu i trunki:) |
|
| Back to top |
|
 |
lizzie15 początkujący

|
Posted: Wed 22 Jan 2020, 20:38 Post subject: |
|
|
| Ja też szukam fajerwerków, a najlepiej jakiegoś pirotechnika, który zrobi fajną iluminację i pokaz by było bezpiecznie. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce