Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pomysł na prezent
Goto page 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lizathin
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 9 Oct 2019, 20:56    Post subject: Pomysł na prezent Reply with quote

Moja chrześnica wkrótce będzie obchodziła swoje urodziny. Jej pasją jest jazda konno więc postanowiłem wybrać coś dla niej z oferty https://handkate.pl/ Jak myślicie czy powinienem jeszcze coś dołożyć do tego prezentu?
Back to top
View user's profile Send private message
ynos89
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 10 Oct 2019, 9:23    Post subject: Reply with quote

Nie, myślę że ten prezent o którym myślisz jest bardzo dobry uśmiech.

Last edited by ynos89 on Fri 8 Nov 2019, 9:22; edited 1 time in total
Back to top
alinka212
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 13 Oct 2019, 17:20    Post subject: Reply with quote

Moim zdaniem niezależnie od zainteresowań taki zegarek z gps dla dziecka przyda się zawsze. Raz, że dzieci lubią takie gadżety, a dwa ten ma super funkcje. Na dzisiejsze czasy dla bezpieczeństwa przede wszystkim.
Back to top
niepoprawny
maniak
maniak

PostPosted: Tue 15 Oct 2019, 0:38    Post subject: Reply with quote

Zakup czegoś nawiązującego do jej zainteresowań rzeczywiście jest dobrym pomysłem - ja, na Twoim miejscu zastanowiłbym się jeszcze nad podarowaniem jej poduszki, kubka, bądź innego stylowego gadżetu. Te przedmioty możesz zamówić za pośrednictwem sklepu internetowego https://4gift.pl/prezenty/prezent-dla-niej
Back to top
Anel19
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 16 Oct 2019, 11:19    Post subject: Reply with quote

Przyda się mały drobiazg z dziecięcej biżuterii, mogą się jej spodobać te śliczne dodatki https://www.apart.pl/kolekcje/kolekcja_kids_collection
Back to top
adunia44
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 21 Oct 2019, 10:52    Post subject: Reply with quote

Zależy w jakim wieku ta dziewczyna, ja mam chrześnicę nastolatkę i kupiłam jej prostownicę do włosów, taką złotą od babyliss. MAm dużo urządzęń tej marki, sprawdzają się i bardzo lubię z nich korzystać, prostownica się spodobała i wiem że jet używana.
Back to top
densy
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 18 Dec 2019, 13:02    Post subject: Reply with quote

Ja stawiam glownie na praktyczne prezenty. Na przykład dla dziadka kupiłam zegarek z gps dla seniora - żeby czuł się zawsze bezpiecznie i w razie czego mógł wezwać pomoc bo wiem że ma problemy zdrowotne dość spore.
Back to top
klarka12
maniak
maniak

PostPosted: Wed 18 Dec 2019, 15:24    Post subject: Reply with quote

Różne faje gadżety kupicie w https://4gift.pl Mają kubki, koszulki, plakaty, zegary czy ramki do zdjęć i całą masę innych rzeczy. Wszystko możecie obejrzeć i zamówić online a zamówienie przyjdzie do was migiem, u mnie było w ciągu trzech dni.
Back to top
elabarbara
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 7 Feb 2020, 14:26    Post subject: Reply with quote

Czasem zastanawiam się dlaczego jest tak trudno wybrac odpowiedni prezent dla solenizanta, nie raz miałam z tym problem, tym razem myślę nad prezentem na 18-nastkę. Czytałam na stronie https://magazyn.ceneo.pl/artykuly/Kreatywny-pomysl-na-prezent-na-18 i znalazłam kilka ciekawych propozycji na kreatywne preznety.
Back to top
klaranowak
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 7 Feb 2020, 15:27    Post subject: Reply with quote

Skoro nie wiesz co kupić chrześnicy na prezent to może porozmawiaj z jej rodzicami? Na pewno jest coś co mała by chciała dostać.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
Page 1 of 13

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce