|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
baddy888 początkujący

|
Posted: Fri 10 Jan 2020, 1:55 Post subject: |
|
|
Fotobudka na taką imprezę to jak najbardziej trafny wybór
Każdy będzie mógł mieć od razu pamiątkę w ręce, a dodatkowo dzięki księdze gości - również Ty będziesz mieć wspaniałą pamiątkę
Polecam na taką imprezę fotobudkę : www.fotosbudka.pl |
|
| Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
Posted: Thu 16 Jan 2020, 17:10 Post subject: |
|
|
| Też tak myślę ale zastanowiłabym się czy nie zamówić na przykład pokazu barmańskiego http://www.speedbar.pl/ bo one też teraz są prawdziwym hitem na weselach, ja sobie na przykład nie wyobrażam wesela bez kolorowych drinków |
|
| Back to top |
|
 |
betty92 początkujący

|
Posted: Fri 17 Jan 2020, 16:29 Post subject: |
|
|
| Z doświadczenia wiem, że fotobudka zawsze jest fajnym elementem na imprezach, który goście uwielbiają. |
|
| Back to top |
|
 |
otreutel początkujący

|
Posted: Sat 15 Feb 2020, 10:25 Post subject: |
|
|
Czy organizację imprezy firmowej warto zlecać firmie zewnętrznej, bo samodzielnie nie jestem pewny, czy dam radę? Proszę Was o wsparcie w podjęciu decyzji. Pozdrawiam serdecznie. _________________ agencja eventowa szczecin |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce