Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zepsuta pralka
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marcinnow
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 8 Jan 2020, 10:13    Post subject: Zepsuta pralka Reply with quote

Witam. Orientuje się ktoś może jaka firma oferuje dobrą i tanią naprawa pralek kraków. Zależy mi na czasie
Back to top
View user's profile Send private message
wang
maniak
maniak

PostPosted: Tue 31 Mar 2020, 13:04    Post subject: Reply with quote

Sama ostatnio miałam problem z pralką. Oczywiście już po gwarancji więc musiałam szukać fachowca. Na szczęście bez żadnych problemów pomógł mi pan Arkadiusz Migas - serwis i naprawa urządzeń AGD Wrocław i okolice: http://serwisagd.wroclaw.pl/.
Back to top
walentynka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 31 Mar 2020, 14:14    Post subject: Reply with quote

Może czas kupić nową pralkę? Moim zdaniem warto o tym pomyśleć. Polecam pralki Electroluxa - ja mam u siebie taką z systemem steam care i jestem zadowolona bo nie muszę prasować.
Back to top
elabarbara
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 23 Apr 2020, 7:46    Post subject: Reply with quote

Ja też szukam pralki, bo obecnie tą, co mam niestety wymaga już zmiany, bo często się psuje i naprawdę nie warto jej już naprawiać. Na nową mnie nie stać, myślałam o używanej. I znalazłam stronę z ogłoszeniami gdzie są wyposażenia domów myślę że taka używana jeszcze długo posłuży, a zdaża się że ktoś ma nową niewiele używaną ale zmienia na inna a tą chce sprzedać.
Back to top
walentynka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 30 Apr 2020, 12:38    Post subject: Reply with quote

Ja tam bym nie kupowała używanej pralki. Lepiej dołożyć parę groszy i kupić nową. Przynajmniej masz pewność, że ubrania będą pięknie pachnieć po praniu uśmiech W tym electroluxie który mam jest system fresh scent, dzięki niemu ubrania super pachną i są bardzo świeże.
Back to top
laskowski_patryk
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 30 Apr 2020, 21:28    Post subject: Reply with quote

Zepsuta pralka to zmora moich rodziców, pamiętam jak byłem mały
porcelanowa
gaduła
gaduła

PostPosted: Sat 30 May 2020, 10:15    Post subject: Reply with quote

Mam u siebie w domu suszarkę electrolux perfect care i jestem z niej zadowolona. Nie niszczy tkanin ze względu na krótszy czas i niższą temperaturę suszenia. Warto pomyśleć o zakupie takiego urządzenia uśmiech
Back to top
slodkoslona
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 31 Jul 2020, 10:45    Post subject: Reply with quote

Dołączam do poleceń electroluxa. Wybrałam pralkę ładowaną od góry z serii perfect care i jestem bardzo zadowolona. Nie gniecie ubrań, dopiera plamy. Wszystko ok.
Back to top
poit908
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 23 Nov 2020, 9:35    Post subject: Reply with quote

Najpierw jednak warto spróbować naprawić taką pralkę. Poszukać gdzieś w ogłoszeniach, jakichś usług naprawy sprzętu. Kupno pralki jest zdecydowanie bardziej kosztowne i w ten sposób tworzymy kolejne elektroniczne śmieci. Starajmy się żyć zero waste uśmiech
Back to top
bota6
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 25 Nov 2020, 17:03    Post subject: Reply with quote

Zakup nowego sprzętu, w tym pralki to przede wszystkim zwrócenie uwagi na kwestie praktyczności. Wcale nie trzeba wydawać niesamowitych pieniędzy, aby mieć dostęp do rzeczy na najwyższym poziomie. Warto w takiej sytuacji postawić na coś sprawdzonego, np. pralki powystawowe, które często jakością nie odchodzą, a są ustawione w bardzo dobrych cenach.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce