|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sktom gaduła

|
Posted: Mon 31 May 2021, 15:00 Post subject: Nawóz do roślin |
|
|
Hej! Tak jak w temacie. Chciałbym zamówić nawóz do roślin, jednak nie wiem na jaką ofertę warto się zdecydować. Macie może jakieś propozycje? Rozmawiałem o tym wczoraj z koleżanką i ta poleciła mi taką stronę https://protect-garden24.pl/pl/c/Nawozenie/22 . Sama tam zamawia i jest bardzo zadowolona z ich produktów. Faktycznie warto się na nich zdecydować? _________________ Czasem brutalna prawda działa lepiej niż miękkie słówka. |
|
| Back to top |
|
 |
hubertosek początkujący

|
Posted: Mon 31 May 2021, 17:28 Post subject: |
|
|
| Z tego co wiem, to najskuteczniejsze są nawozy naturalne |
|
| Back to top |
|
 |
szymon_szo początkujący

|
Posted: Wed 2 Jun 2021, 12:27 Post subject: |
|
|
| Ja kupiłem nawóz, na którym jest napisane, że jest naturalnego pochodzenia |
|
| Back to top |
|
 |
malinka11 gaduła

|
Posted: Tue 27 Jul 2021, 7:14 Post subject: |
|
|
ja stosuję i polecam humus nawóz do trawy, nie kosztuje wiele, jest naturalny, dobrze działa na rośliny, można stosować też go no. do kwiatów  |
|
| Back to top |
|
 |
klarka12 maniak

|
Posted: Tue 24 Aug 2021, 12:57 Post subject: |
|
|
| Generalnie to jeśli chodzi o nawozy do ogrodu, to warto sprawdzić ofertę https://adrosklep.pl/ Mają szeroki asortyment, produkty wysokiej jakości i przy tym konkurencyjne ceny. Ponadto zawsze służą pomocą swoim klientom, więc tym bardziej warto się do nich odezwać. |
|
| Back to top |
|
 |
Marika22 gaduła

|
Posted: Wed 10 Nov 2021, 14:06 Post subject: |
|
|
| Powiedzcie proszę coś więcej na ten temat. W jakim czasie najlepiej i jaka częstotliwość nawożenia jest najlepsza? Marzy mi się dom pełen kwiatów, ale niestety nie mam do nich ręki. Wybrałam już doniczki https://www.sklep.cermax.com.pl/pl/, mam na oku kwiaty, które nie będą ode mnie dużo wymagać. Jednak mam duży problem z tymi nawozami. |
|
| Back to top |
|
 |
malina1 kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
nestor19 początkujący

|
Posted: Wed 1 Dec 2021, 19:15 Post subject: |
|
|
My skorzystaliśmy z pomocy naszego sąsiada, który z zawodu jest ogrodnikiem i doradził nam jaki nawóz będzie pasował najlepiej. Może warto poradzić się kogoś kto się na tym zna? My jesteśmy bardzo zadowoleni  _________________ nawozy rolnicze |
|
| Back to top |
|
 |
Adeks43 uzależniony

|
Posted: Thu 10 Mar 2022, 10:20 Post subject: |
|
|
| Szukając przede wszystkim naprawdę dobrej jakości nawozów do zachowania pięknej trawy i jej rozrostu to jak najbardziej warto zajrzeć do oferty Florovit https://sklepinco.pl/marka/florovit/ u których będziecie mogli znaleźć sporo propozycji w dobrych cenach, my na przykład ogarniając nasz ogród zdecydowaliśmy się na "Florovit Nawóz do trawnika Mistrzowski trawnik 4 kg" zdecydowanie daje radę. Trawka równa i bardzo ładnie nam rośnie, pozdrawiam! |
|
| Back to top |
|
 |
Marlon początkujący

|
Posted: Thu 10 Mar 2022, 16:25 Post subject: |
|
|
| Skąd je brać? |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce