|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Michalina89 uzależniony

|
Posted: Tue 7 Sep 2021, 11:55 Post subject: |
|
|
Jak już jesteśmy w temacie restauracji, to powiem wam, że ja ostatnio byłam w miejscu o nazwie restauracja Wieniawa i przyznam szczerze, że nadal jestem pod ogromnym wrażeniem tego miejsca. Moim zdaniem, serwują tam tak pyszne dania, że z pewnością każdemu posmakują. Znajdziecie tam zarówno coś na mniejszy, jak i większy głód. Polecam się zapoznać z ich ofertą  |
|
| Back to top |
|
 |
sinderele początkujący

|
Posted: Tue 7 Sep 2021, 14:08 Post subject: |
|
|
Ja się na tym kompletnie nie znam. Myślę jednak, że inni użytkownicy powinni coś na ten temat wiedzieć. _________________ Bo szczęście leży w oczach człowieka patrzącego na swoje życie. Nie w życiu, tylko w tym, jak się je postrzega. |
|
| Back to top |
|
 |
jezyk maniak

|
Posted: Thu 9 Sep 2021, 14:59 Post subject: |
|
|
| Polecam wam restaurację Bubbles z Warszawy. Muszę przyznać, że byłem tam jakiś czas temu i ichniejsza kuchnia bardzo przypadła mi do gustu. Muszę przyznać, że posiadają naprawdę szeroki wachlarz ofertowy związany z różnorakimi daniami. Moim zdaniem każdy znajdzie u nich coś ciekawego dla siebie. |
|
| Back to top |
|
 |
hane.gilda początkujący

|
Posted: Thu 9 Sep 2021, 20:15 Post subject: |
|
|
Bardzo fajny pomysł. Pozdrawiam!  |
|
| Back to top |
|
 |
barksi uzależniony

|
Posted: Fri 17 Sep 2021, 11:02 Post subject: |
|
|
| Jeśli interesuje Cię restauracja Kraków, to dla mnie jest najlepsza ta http://www.karczmamaciejowka.pl/ jest poza miastem i panuje w niej cisza. Uwielbiam tą karczmę i jej klimat. Pierwszy raz u nich byliśmy dwa lata temu i teraz co roku tam wracamy. |
|
| Back to top |
|
 |
nikodeem początkujący

|
Posted: Fri 17 Sep 2021, 15:09 Post subject: |
|
|
| Ja staram się na każdą okazję wybierać inną restaurację, żeby poszerzać horyzonty |
|
| Back to top |
|
 |
goyette.austyn początkujący

|
Posted: Sun 19 Sep 2021, 14:53 Post subject: |
|
|
| Kraków jest piękny! |
|
| Back to top |
|
 |
olek_radek początkujący

|
Posted: Tue 2 Nov 2021, 22:38 Post subject: |
|
|
| Zaprosiłem swoją dziewczynę na randkę, ale muszę jeszcze wymyślić, gdzie ją zabrać |
|
| Back to top |
|
 |
uzka uzależniony

|
Posted: Tue 12 Apr 2022, 15:41 Post subject: |
|
|
| Dla mnie spodobała się restauracja Akademia, która mieści się w Warszawie, będąc w stolicy, warto do nich zajść na obiad. Kuchnia Polska, która jest u nich serwowana posmakuje każdemu, jest podawana na świeżo. |
|
| Back to top |
|
 |
asa.west początkujący

|
Posted: Wed 13 Apr 2022, 22:06 Post subject: |
|
|
Bardzo ciekawe. Pozdrawiam!  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce