|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Sania uzależniony

|
Posted: Tue 14 Feb 2023, 13:33 Post subject: Sukienki letnie - jakie są aktualnie modne |
|
|
| Szukam dla siebie modnych, dobrze wykonanych i zwiewnych sukienek letnich, które przede wszystkim mi posłużą i tez podkreślą figurę. Ja już wcześniej wolę zrobić takie zakupy, ponieważ później na pewno będzie mniej okazji z których warto będzie skorzystać. Dlatego czy mogę liczyć na inspiracje i podpowiedzi z Waszych doświadczeń (tym bardziej, jeśli myślicie podobnie i już pierwsze zakupy odzieży letniej są za Wami). Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że temat będzie nam się oczywiście tutaj rozwijał! |
|
| Back to top |
|
 |
Ivory początkujący

|
Posted: Tue 14 Feb 2023, 13:58 Post subject: |
|
|
| Nie znam się na modzie |
|
| Back to top |
|
 |
HaniaMM uzależniony

|
Posted: Thu 16 Feb 2023, 15:57 Post subject: |
|
|
Ja w szafie mam akurat sporo sukienek i przyznam, że akurat sukienki letnie szczególnie uwielbiam, bo praktycznie na co dzień w nich chodzę jak tylko pogoda na to pozwala. Czuję się w nich pięknie i też nie jest mi tak gorąco jak na co dzień w jeansach, czy innych długich spodniach. Polecam dlatego zajrzeć sobie na Allani i ułatwić poszukiwania mając możliwość w jednym miejscu sprawdzenie propozycji z różnych sklepów i też używając filtra pod względem rozmiaru, koloru, marki, czy oczywiście samej ceny. Polecam sprawdzić szczególnie mój ostatni zakup, czyli sukienka KIGALI TWO  |
|
| Back to top |
|
 |
Amira kandydat

|
Posted: Thu 16 Feb 2023, 17:46 Post subject: |
|
|
To co modne nie zawsze jest ładne. Ubieraj się tak jak ci się podoba i żeby wyglądało dobrze.
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Wed 19 Mar 2025, 12:42 Post subject: |
|
|
| Wiele ciekawych informacji i podpowiedzi z świata mody znajdziecie zaglądając na stronę https://sukienkamidi.pl/ Zachwyci Was to miejsce. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce