Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kurs
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
barto776
maniak
maniak

PostPosted: Mon 18 Sep 2023, 18:48    Post subject: Reply with quote

Może sprawdźcie na stronę szkolenie z telefonicznej obsługi klienta To szkolenie bardzo ciekawe i pomocne szkolenie dla tych co mają swoją firmę. Tam dowiecie sie jak pracować z ludźmi i z klientami nawet z tymi najtrudniejszymi.

Last edited by barto776 on Mon 16 Oct 2023, 7:44; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
jjusti18
maniak
maniak

PostPosted: Wed 20 Sep 2023, 14:46    Post subject: Reply with quote

Wszystko zależy co was interesuje, ale generalnie w sieci to jesteście w stanie znaleźć najróżniejszego rodzaju szkolenia. Mnie przykładowo teraz zainteresowała kurs przedłużania włosów warszawa u firmy Provoque. Super. Na pewno z niego skorzystam, ponieważ wkrótce otwieram zakład fryzjerski.
Back to top
andżelisia1
maniak
maniak

PostPosted: Thu 21 Sep 2023, 15:38    Post subject: Reply with quote

A czy wiecie czym jest norma knr ? Właśnie z tego co widziałam to dostepne są tutaj bardzo korzystne i przede wszystkim wartościowe szkolenia, dodatkowo też obsługa wyróżnia się świetnym podejściem do klientów co jest też jednak bardzo ważne.
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Thu 5 Oct 2023, 12:32    Post subject: Reply with quote

MCKK to miejsce którego celem jest rzetelne i fachowe przekazywanie wiedzy i podnoszenie kwalifikacji. W ich ofercie znajdują się nie tylko kursy zawodowe, operatorskie czy kursy na spawacza, kursy spawacza ale także usługi poligraficzne i badania psychologiczne. A dzięki wpisowi do BUR proponują szkolenia z dofinansowaniem unijnym. Polecam.
Back to top
Sardynka90
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 26 Oct 2023, 20:46    Post subject: Reply with quote

Dla mężczyzn, którzy nie wiedzą co z sobą zrobić, to polecam kurs uprawnienia energetyczne, bytom taki ma https://elpax.pl/kursy-i-szkolenia/ bardzo fajnie wszystko jest wytłumaczone, każdy jest zadowolony, a przede wszystkim nauczony. Pozdrawiam
Back to top
petuszka
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 5 Nov 2023, 18:19    Post subject: Reply with quote

Kursow jest pełno w internecie, to naprawdę skarbnica! Polecam sobie spojrzeć na tego typu - https://szkolenia-kargroup.eu/produkt/kurs-makijazu-online/ fajna sprawa uśmiech
Back to top
Junsa
maniak
maniak

PostPosted: Wed 22 Nov 2023, 22:34    Post subject: Reply with quote

Jestem trenerem personalnym i dość często staram się uczestniczyć w różnego rodzaju kursach, które pomagają podnosić mi kwalifikacje zawodowe. Ostatnio zainteresowałam się tematem treningów mięśni dna miednicy https://bebotrening.pl/bebo-trening/jak-cwiczyc/ czyli BeBo, z tego zagadnienia też są organizowane szkolenia.
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Fri 24 Nov 2023, 11:53    Post subject: Reply with quote

Jeśli chcesz podnieść swoje kwalifikacje oraz uzyskać potwierdzenie kompetencji w postaci odpowiednich certyfikatów z zakresu tematów budowlano-instalacyjnych to zajrzyj koniecznie do https://e-proficlub.pl/
Back to top
hanusiek11
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 1 Dec 2023, 22:33    Post subject: Reply with quote

Myślę, że obecnie ważne jest to, aby inwestować w siebie i swój rozwój. Jako osoba, która dobrze siedzi w technologii, myślę o pójściu w kierunku programowania. Zainteresował mnie kurs javascript od podstaw. Myślę, że po nim na pewno znajdę stabilne zatrudnienie, a Wy?
Back to top
Bring
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 29 Dec 2023, 23:21    Post subject: Reply with quote

Ostatnio dość popularne są szkolenia z zakresu IT, nowych technologii i sztucznej inteligencji https://www.deeptechnology.ai
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce