|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
olaindahouse kandydat

|
Posted: Wed 20 Oct 2021, 10:21 Post subject: Wymiana uszczelki (SAMOCHÓD) |
|
|
Dzień dobry!
Uwielbiam moje auto i staram się o nie dbać najlepiej jak potrafię. Ostatnio mój mąż powiedział, że powinnam wykonać wymiana uszczelki pod głowicą. Przyznam, że sama o tym myślałam, ale ciągle brakuje czasu.
Mąż zaproponował, że zawiezie moje auto do https://twojmechanik.com, gdzie sam naprawia swój samochód. Znacie ich? Są godni zaufania? |
|
| Back to top |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Posted: Sat 10 Dec 2022, 22:11 Post subject: |
|
|
| Kochana, wymiana uszczelki przed głowicą to dość kosztowna naprawa. Jeśli auto ma już swoje lata, zastanów się czy nie lepiej byłoby je sprzedać i kupić nowsze (nie koniecznie nowe). Jeśli postanowiłabyś jak sugeruję, przejrzyj ofertę salonu https://store.vwfs.pl/oferty/seat . Różne modele Seata z młodych roczników są tutaj dostępne w niewygórowanych cenach. Pojazd otrzymasz gotowy do jazdy- sprawdzony, objęty gwarancją, zadbany. |
|
| Back to top |
|
 |
aleksatom123 kandydat

|
Posted: Tue 28 Nov 2023, 12:54 Post subject: |
|
|
| Popołudniu udało mi się przeczytać szczególnie atrakcyjny tekst. Jest on czytelny i posiada ogromną ilość informacji. Rekomenduję zapoznać się ze wszystkim co jest na stronie, a dowiesz się sporo na temat - skup aut katowice. |
|
| Back to top |
|
 |
kami1lka kandydat

|
Posted: Fri 1 Dec 2023, 21:53 Post subject: |
|
|
| Jak ja potrzebowałam wymiany uszczelek w samochodzie, to odwiedziłam serwis lamborghini i mechanik zrobił co trzeba. Nie ukrywam, że ogromnie się cieszę, że mam namiary na sprawdzonego mechanika. Jaka usterka mi się nie przytrafi to wiem, że auto jest w dobrych rękach. |
|
| Back to top |
|
 |
Utopiancrr kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce