Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Reklama
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
FredzioOO
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 12 Jul 2018, 21:50    Post subject: Reklama Reply with quote

Pracuje jako kierowniczka w pizzeri. Szef postanowił zainwestować w promocję i kazał mi znaleźć firmę która zaprojektuje i wydrukuje nam ulotki. Fajną ofertę znalazłam na http://reklama-efekt.pl/ ale szukam jeszcze jakiś opinii o nich. Czy współpracowaliście może kiedyś z nimi?
Back to top
View user's profile Send private message
Gabryskka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 16 Jul 2018, 7:57    Post subject: Reply with quote

Ja bym na twoim miejscu pogadała z szefem. Ulotki nie są już takie efektywne. Wydaje mi się że lepiej by było i dałoby to lepsze efekty jakby zainwestować w gadżety reklamowe na przykład. Takie pokrowce albo torby - http://www.izisport.pl/ super sprawa.
Back to top
barksi
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 21 Aug 2018, 9:22    Post subject: Reply with quote

Moim zdaniem jedną z lepszych reklam internetowych jest w stanie zrobić agencja interaktywna https://solv.pl jest to zdecydowanie jedna z atrakcyjniejszych ofert marketingu jaka jest dostępna.
Back to top
barto776
maniak
maniak

PostPosted: Tue 12 Dec 2023, 11:04    Post subject: Reply with quote

Według mnie reklama to obecnie podstawa rozwoju każdego biznesu. Jeżeli jesteście zainteresowani tematem reklamy zewnętrznej, to polecam Wam sprawdzić porady w artykule na stronie - reklama zewnętrzna znajdzreklame.pl .
Back to top
aania992
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 1 Jan 2024, 20:31    Post subject: Reply with quote

Reklamowanie firmy jest bardzo ważne, ale każdy przedsiębiorca, który planuje zainwestować w reklamę, powinien wiedzieć jakie są teraz bestsellery reklamowe. Decydując się na nie, można mieć pewność, że reklama będzie skuteczna, więc przyniesie oczekiwane skutki.
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Mon 22 Jan 2024, 9:48    Post subject: Reply with quote

Drewniane breloki to ekologiczna alternatywa dla tradycyjnych breloków plastikowych czy metalowych. Na stronie https://pomysloweprezenty.pl/brelok-spotify-drewniany-z-twoja-piosenka dostępne są breloki, które można personalizować, co dodaje im indywidualnego charakteru. Wybór takiego breloka to nie tylko praktyczny, ale i świadomy wybór.
Back to top
Zengila12
maniak
maniak

PostPosted: Mon 5 Feb 2024, 1:27    Post subject: Reply with quote

Witam. Poszukuję agencji SEO, która pomoże mi w efektywnej optymalizacji mojej strony internetowej. Interesuje mnie partner, który oferuje spersonalizowane podejście do moich potrzeb biznesowych. Czy ktoś z Was zna agencję SEO, która jest zaangażowana i skuteczna? https://szkolnictwo.pl/index.php?co=wiadomosc&id=414 Dziękuję za wszelkie sugestie.
Back to top
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 25 Mar 2024, 21:49    Post subject: Reply with quote

Sprawdźcie na stronę reklama w internecie znajdzreklame to blog gdzie można znaleźć wiele ciekawych i pomocnych artykułów na tematy związane z reklamą i strategią marketingowa. Tam czytałam porady dla początkujących dotyczące lokalnej reklamy. Poczytajcie bo ważne i pomocne informacje.
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Thu 28 Mar 2024, 7:47    Post subject: Reply with quote

W obecnych czasach na popularności zyskują smycze reklamowe wykonane z materiałów ekologicznych, takich jak bawełna czy bambus. Taki wybór jest odpowiedzią na rosnącą świadomość ekologiczną wśród konsumentów. Firmy, decydując się na takie smycze, podkreślają swoje zaangażowanie w ochronę środowiska. Szczegóły dotyczące tego trendu można znaleźć pod adresem https://haloursynow.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/26904_jakie-smycze-reklamowe-z-nadrukiem-sa-teraz-popularne.html gdzie omówiono różne rodzaje materiałów używanych do produkcji.
Back to top
zyta12
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 6 Apr 2024, 13:42    Post subject: Reply with quote

Każdy, kto prowadzi własną firmę, powinien zainwestować w porządną stronę, w końcu jest to wizytówka, a zarazem reklama. Dlatego warto zlecić projekt doświadczonej firmie, takiej jak Internetowe strony www. Ich strony internetowe Łódź są funkcjonalne i nowoczesne. Mogą też zarządzać nią i treściami znajdującymi się na niej. Od razu poznacie koszt usługi, więc nie będzie zaskoczenia.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce