|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
beniction początkujący

|
Posted: Sun 30 Jul 2017, 14:11 Post subject: Kupno domu |
|
|
Witam
Muszę w końcu się wyprowadzić. Już nie wytrzymuje tego życia w bloku. Ciągle muszę przysłuchiwać się sprzeczki sąsiadów. Potrzebuje domu gdzie się wyciszę, ponieważ lubię cisze. Chciałabym aby dom miał ogród. Lokalizacja domu jest bez znaczenia. Słuchałam od znajomych, że https://osiedlesielanka.pl/ jest dobre, ale wiecie. Zachwalają, ale nikt tam jeszcze sie z nich nie przeprowadził, chociaż nie powiem wygląda zachęcająco.
Polecicie mi coś innego? |
|
| Back to top |
|
 |
slodkoslona uzależniony

|
Posted: Sat 19 Aug 2017, 10:19 Post subject: |
|
|
| Jeśli myślisz o budowie domu, to warto rozejrzeć się za profesjonalną firmą budowlaną. Najlepiej żeby to była taka firma, która zajmie się wszystkim od A do Z. Na Podkarpaciu mogę polecić firmę Fachman z Mielca. Mają duże doświadczenie, możliwości techniczne i wyspecjalizowanych pracowników. Współpraca z Fachmanem to czysta przyjemność. |
|
| Back to top |
|
 |
kamila1 kandydat

|
Posted: Mon 21 Aug 2017, 11:59 Post subject: |
|
|
| Dokladnie, jestem tego samego zdania. |
|
| Back to top |
|
 |
racionale kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
agapi początkujący

|
Posted: Thu 7 Sep 2017, 14:37 Post subject: |
|
|
Mi też już od dłuższego czasu marzy się domek z kominkiem i ogrodem, a do tego cisza i święty spokój . No i rzecz jasna prywatność, o którą czasem trudno w bloku  _________________ portale kominkowe |
|
| Back to top |
|
 |
densy uzależniony

|
Posted: Wed 5 Feb 2025, 10:00 Post subject: |
|
|
| Wybierz ogrodzenie, które podkreśli charakter Twojego domu i zapewni bezpieczeństwo Twojej rodzinie – zajrzyj na https://polbram.eu/ i sprawdź dostępne modele! |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce