Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Profesjonalny dietetyk

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sktom
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 15 May 2023, 20:25    Post subject: Profesjonalny dietetyk Reply with quote

Witam! Szukam profesjonalnego wsparcia w drodze do zdrowego stylu życia. Czy ktoś z was miał doświadczenie z Polskimi Centrami Dietetycznymi https://projektzdrowie.info ? Oferują pierwszą konsultację za darmo, co wydaje mi się bardzo atrakcyjne. Cenię ich podejście do diety, które wyklucza konieczność obowiązkowej suplementacji i skupia się na prawdziwym, zdrowym jedzeniu. Fakt, że mają sieć gabinetów w całej Polsce i oferują wsparcie dla osób z różnymi jednostkami chorobowymi, również wpływa na moje zainteresowanie. Co o tym sądzicie?
anianita
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 31 May 2023, 22:36    Post subject: Reply with quote

Osobiście od dzieciństwa zmagałam się z problemem nadwagi, a schudnięcie było dla mnie ogromnym wyzwaniem. To, co udało mi się osiągnąć, szybko traciłam z efektem jo-jo. Mimo że posiadałam sporą wiedzę na temat żywienia, czułam się bezsilna. Po wielu próbach zdecydowałam się skonsultować z dietetyk Radomsko https://dietetykleszczynska.pl/dietetyk-radomsko/ Panią Malwiną Leszczyńską-Berdys. Po szczegółowym wywiadzie dotyczącym mojego stanu zdrowia i preferencji żywieniowych ułożona została dieta i efektem po trzech miesiącach jest 9 kilogramów mniej, także było warto. Na dodatek wiem, że dieta nie musi być katorgą - jem co mi smakuje.
Back to top
View user's profile Send private message
Junsa
maniak
maniak

PostPosted: Sat 30 Dec 2023, 16:02    Post subject: Reply with quote

Jeśli szukacie takiego w Warszawie lub bliskich okolicach, to na pewno mogę polecić specjalistę z https://fimedica.pl
Back to top
pinkki
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 1 Jan 2024, 22:57    Post subject: Reply with quote

Warto skorzystać z pomocy specjalisty
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Mon 15 Apr 2024, 13:07    Post subject: Reply with quote

Wiele interesujących treści znajdziecie zaglądając na stronę https://natableta.pl/jakich-bledow-unikac-przy-korzystaniu-z-diety-pudelkowej/
Back to top
omel33
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 18 Apr 2024, 18:57    Post subject: Reply with quote

Z jakiej formy diety korzystacie i dlaczego?

projekty domów bliźniaków
Back to top
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 4 Feb 2025, 17:06    Post subject: Reply with quote

Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie program dla dietetyków Nuvero, na którym możecie w prosty sposób ułożyć jadłospis oraz znajdziecie wiele innych funkcji, które ułatwią Wam pracę. Jeżeli jesteście zainteresowani tym programem, to wszelkie informacje znajdziecie na stronie.
Back to top
Sania
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 5 Feb 2025, 19:25    Post subject: Reply with quote

Zmiana sposobu odżywiania to nie tylko kwestia silnej woli, ale czasem potrzebna jest fachowa pomoc. Dietetyk kliniczny pomoże ułożyć plan dopasowany do Twoich potrzeb i problemów zdrowotnych. Ja dzięki temu pozbyłam się problemów z trawieniem i mam więcej energii. Jeśli chcesz poprawić zdrowie i wyniki badań, warto się skonsultować w Centrum Medycznym Profilaktyka gdzie są świetni specjaliści https://centrumprofilaktyka.pl/specjalizacje/dietetyka-kliniczna/ Pozdrawiam!
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce