|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Tiaraa gaduła

|
Posted: Wed 18 May 2022, 19:54 Post subject: Terapia grupowa |
|
|
Poszukujecie porządnej poradni, która oferuje terapie grupowe? Zależy wam na profesjonalnej pomocy? Osobiście mogę wam polecić tą stronę https://harmonia.luxmed.pl/oferta/terapie-i-psychoterapie/terapie/terapia-grupowa/ . Sam miałem okazję skorzystać z ich usług i nie zawiodłem się. Gołym okiem widać, że są to specjaliści. Można im śmiało zaufać, serdecznie polecam! _________________ Nikt nie kocha, tak jak my kochamy, nikt nie cierpi, tak jak my cierpimy |
|
| Back to top |
|
 |
Kowal31 uzależniony

|
Posted: Thu 27 Feb 2025, 14:25 Post subject: |
|
|
| W jaki sposób Wy dbacie o swoje zdrowie i swoje ciało? Osobiście polecam Wam sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego salonu kosmetologii estetycznej LE CHARME - salon kosmetologii estetycznej . |
|
| Back to top |
|
 |
wang maniak

|
Posted: Thu 27 Feb 2025, 17:27 Post subject: |
|
|
| Uważam, że warto porozmawiać z psychologiem. Świetną poradnią psychologiczną jest Pomarańczowe Ja. Oferują między innymi grupy terapeutyczne Poznań: https://www.terapiapoznan.pl/grupy-terapeutyczne/ . Zachęcam do zapoznania się z ich stroną. |
|
| Back to top |
|
 |
yours bywalec

|
Posted: Sun 2 Mar 2025, 12:19 Post subject: |
|
|
| Mamy różne problem zdrowotne, ale warto, żebyśmy wiedzieli, czy możemy sobie z tym jakoś poradzić, czy nie. I też wiedza jest potrzebna do zrobienia odpowiednich zapisów. No i tak sobie myślę, że warto wiedzieć na przykład jak długo można żyć z migotaniem przedsionków . To niestety bardzo ciężka choroba. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce