|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
marta_a Guest
|
Posted: Sat 21 Nov 2015, 23:02 Post subject: Studniówkowe kreacje |
|
|
| Mam dylemat w sprawie studniówkowej kreacji... co wybrać? Jakie sukienki, kolorystyki będą w w modzie w 2016 roku? |
|
| Back to top |
|
 |
tala Guest
|
Posted: Sun 22 Nov 2015, 12:06 Post subject: |
|
|
Pamiętaj, że w modzie zawsze będzie klasyka. A klasyka to długie suknie. Bo kiedy je nałożysz jak nie na bale studniówkowe?
Zresztą jak się czyta blogi modowe np http://www.kasia-tusk.pl/jaka-sukienka-na-studniowke.html
To takich opinii jest znacznie więcej. |
|
| Back to top |
|
 |
jannczur początkujący

|
Posted: Wed 9 Dec 2015, 15:55 Post subject: |
|
|
Ja także uważam, że klasyka - czarne sukienki długie są w modzie zawsze na studniówkę. To nie jest bal przebierańców. _________________ tabletki na porost włosów |
|
| Back to top |
|
 |
wiszka kandydat

|
Posted: Mon 16 Sep 2024, 13:18 Post subject: |
|
|
| W Hexeline są piękne sukienki na studniówkę, które na pewno sprawdzą się na wiele innych specjalnych okazji. |
|
| Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Wed 19 Mar 2025, 15:27 Post subject: |
|
|
| Osobiście mogę Wam polecić zapoznać się z wartościowymi treściami jakie oferuje portal https://sukienkieleganckie.pl/ Jest tam wiele wpisów dotyczących mody. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce