Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

nietrzymanie moczu

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dubaja
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 31 Aug 2022, 13:58    Post subject: nietrzymanie moczu Reply with quote

Dziewczyny czy któraś z was miała problem z nietrzymaniem moczu? Chcę iść do dozu po jakieś wkładki, jakie polecacie?
Back to top
View user's profile Send private message
Maddika
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 31 Aug 2022, 21:36    Post subject: Reply with quote

W aptece doz możesz dostać darmowe próbki, wtedy jak przetestujesz łatwiej będzie wybrać te odpowiednie dla ciebie.
Back to top
kaszabarabasza
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 4 Sep 2022, 13:43    Post subject: Reply with quote

Mojej znajomej w tym temacie pomogła dr Barbara Blicharczyk, przyjmuje na ul Szpitalnej 2 w Kołobrzegu. Babka naprawdę jest świetna, do tego bardzo delikatna i uprzejma. Zajmuje się naprawdę poważnymi problemami kobiecymi i ma skuteczne metody.
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Wed 21 Sep 2022, 10:17    Post subject: Reply with quote

Ja posiadam ten sam problem co ty i powiem że nauczyłam się już z nim radzić. Dostałam namiar na specjalistyczny sklep https://chlonne24.pl/pieluchomajtki-dla-doroslych. W swojej bogatej ofercie posiadają różnego rodzaju majtki chłonne, pieluchomajtki, podkłady czy artykuły do pielęgnacji. Dokładają wszelkich starań by zamówienia były realizowane szybko i profesjonalnie. Dodatkowo można się u nich spotkać z obsługą o dużej wiedzy w tej dziedzinie i chętnej do udzielania pomocy.
Back to top
Bring
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 13 Oct 2022, 10:12    Post subject: Reply with quote

Maddika wrote:
W aptece doz możesz dostać darmowe próbki, wtedy jak przetestujesz łatwiej będzie wybrać te odpowiednie dla ciebie.

No właśnie też coś słyszałam na temat tego, że w DOZie można dostać darmowe próbki wkładek z Teny. Wiecie może coś więcej na ten temat?
Back to top
walentynka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 29 Jan 2025, 17:26    Post subject: Reply with quote

Nietrzymanie moczu to dość niekomfortowy problem dlatego warto wiedzieć, jak sobie z nim radzić. W aptekach stacjonarnych sieci DOZ można zakupić wkładki oraz pieluchomajtki, wybór i dostępność jest bardzo duża.
Back to top
Molly333
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 31 Mar 2025, 19:07    Post subject: Reply with quote

Polecam wybrać się właśnie do DOZ, najniższe ceny i największy wybór wkładek i pieluchomajtek. Dobrym pomysłem będzie też podpytanie o próbki, zawsze to jakaś szansa na przetestowanie produktu przed zakupem.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce