Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Bluzy armani

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bezniku
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 31 Maj 2023, 12:09    Temat postu: Bluzy armani Odpowiedz z cytatem

Cześć!
Szukam pomysłu na prezent dla brata na 30 urodziny. Chciałabym kupić coś praktycznego. W oko wpadły mi bluzy armani. Zastanawiam się nad taką bluzą rozpinaną z kapturem. Co sądzicie o takim prezencie? Ewentualnie co dorzucić do takiej bluzy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Flawia
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 2 Cze 2023, 8:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajny pomysł, tym bardziej jeśli twój brat lubi ubrania w tym stylu. Dzisiaj większość osób wybiera styl sportowy, wygodny, pasujący praktycznie do każdej stylizacji. Mnie urzekła bluza granatowa Emporio. Zapinana na suwak, ma kaptur, standardową długość i niezbyt krzykliwy wzór. Sprawdzi się na poranne ćwiczenia jak i wyjście ze znajomymi. Do takiej bluzy nic bym już nie dorzucała.
Powrót do góry
Barakuda
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 2 Cze 2023, 17:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wydaje mi się,żeby brat był zadowolony z takiego prezentu. Bluza jak najbardziej pasuje na prezent dla nastolatka, a nie dorosłego faceta. Teraz bardziej stawiałabym na elektronikę,może jakiś gadżet do auta czy roweru, zależy czym się interesuje.
Bluzę w każdej chwili człowiek może kupić sobie sam, najlepiej wie jaki kolor mu pasuje, rozmiar czy nadruk.
Powrót do góry
Romek44
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 4 Cze 2023, 13:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem istotne jest wiedzieć, czego dokładnie poszukujemy. Na stronach w stylu https://www.denley.pl/pol_m_Odziez-meska_T-shirty_Z-kapturem-60077.html czytałem wiele informacji o różnych ubraniach. Jakie jest Wasze stanowisko w tej kwestii?
Powrót do góry
Joanne
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 1 Kwi 2025, 12:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dużo bluz wysokiej jakości w świetnych cenach można też znaleźć na stronie https://boneyard.pl/kategoria-produktu/bluzy-meskie-z-kapturem-i-bez-kaptura-polo/bluzy-bez-kaptura/. Bez problemu można tam wybrać coś w sam raz dla siebie.
kamia23
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 17 Gru 2025, 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bluzy męskie dobrej jakości na pewno kupisz na https://www.denley.pl/ . W ofercie znajdziesz zarówno klasyczne modele, jak i bardziej nowoczesne fasony, które świetnie sprawdzą się na co dzień. Materiały są wygodne i trwałe, a kolory łatwo dopasować do reszty garderoby. Nie ma żadnego problemu, aby zamówić też taką bluzę właśnie na prezent.
Powrót do góry
Agnieszka14
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 14 Sty 2026, 14:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trafiłam na https://butik-luisa.pl/ i od razu zrobiła na mnie wrażenie szeroka oferta ubrań. Wszystko jest starannie wykonane, estetyczne i bardzo wygodne – można łatwo skompletować stylizacje na różne okazje.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: