|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Dakshi początkujący

|
Posted: Wed 10 Feb 2021, 10:24 Post subject: Dodatkowe miejsce na samochód? Czyli Garaż betonowy |
|
|
Cześć, czy spotkaliście sie z garażami które są wykonane w jednym odlewie z zbrojonego betonu? Spotkałem sie z taka reklama i zastanawiam sie nad kupnem takiego garażu do ogrodu - https://www.grunnt-garaze.pl/
Najlepszą opcja byłby garaż z wjazdem od strony ulicy jednak nie ma takiej możliwości.
Może posiadacie podobne? Dużo jest zachodu z ustawieniem i montażem? |
|
| Back to top |
|
 |
malinka11 gaduła

|
Posted: Mon 23 Aug 2021, 7:17 Post subject: |
|
|
| garaż murowany z pewnością jest mocniejszy i solidniejszy niż ten blaszany. pamiętaj jednak, że trzeba wybrać odpowiednią bramę garażową. mi się podobają bramy garażowe segmentowe drewniane, bo są niezawodne, a przy tym będą idealnie dopasowane do całej stolarki w domu (okna,drzwi) |
|
| Back to top |
|
 |
HaniaMM uzależniony

|
Posted: Fri 4 Apr 2025, 15:09 Post subject: |
|
|
| Jeśli ktoś z okolic Śląska szuka sprawdzonej firmy do montażu bramy garażowej, to mogę polecić Bramotechnika https://www.bramotechnika.pl/oferta/bramy-garazowe montowali u mnie bramę Hormann i po kilku miesiącach użytkowania nie mam się do czego przyczepić. Profesjonalne podejście, miła obsługa i porządny serwis. |
|
| Back to top |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Posted: Sun 6 Apr 2025, 18:49 Post subject: |
|
|
| Blaszane są popularniejsze |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce