|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
deborah uzależniony

|
Posted: Wed 5 Jan 2022, 5:55 Post subject: Architekt |
|
|
| Architekt Kraków - jakiego możecie mi polecić? Planuję budowę w najbliższych latach domu jednorodzinnego i szukam kompetentnej osoby, która stworzy projekt. |
|
| Back to top |
|
 |
Kamilka75 gaduła

|
Posted: Fri 7 Jan 2022, 14:51 Post subject: |
|
|
| Okej, architekt jest naszym startem w budowie. W końcu bez projektu o rozplanowania prac, niczego nie ma. Uważam jednak, że potem trzeba wiedzieć, co i gdzie kupić. No i w tym z to ja wam mogę tylko tak podpowiedzieć, że firma Ringer ma do zaoferowania Szalunki ścienne . To Wam się na pewno przyda przy budowie. |
|
| Back to top |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Posted: Sat 26 Feb 2022, 18:40 Post subject: |
|
|
| Najważniejsze to dobrze zastanowić się nad tym, w jaki sposób moglibyście jeszcze skuteczniej podejść do tematu realizacji poszczególnych inwestycji. Widziałam na stronie https://archivision.com.pl/projekt-biurowca/ więcej informacji na temat projektów biurowców. Tego typu rozwiązania mogą być bardzo cennym wyborem, szczególnie jeśli zależy Wam na robiącym wrażenie budynku. |
|
| Back to top |
|
 |
HaniaMM uzależniony

|
Posted: Wed 12 Oct 2022, 9:43 Post subject: |
|
|
Najlepiej wybierając projekt domu po prostu rozejrzeć się po aktualnych propozycjach biur projektowych, którzy są w branży od lat. W mojej ocenie akurat warto sprawdzić projekty domów takżę od Archon, bo i u nich też wybraliśmy go dla siebie. Są bardzo dobrze przygotowane w ofercie Archon. Polecam sprawdzić i co najważniejsze podjąć jak najlepszą decyzję dla swoich potrzeb i możliwości finansowych na całą budowę, a też podają kosztorys aktualny na dany kwartał  |
|
| Back to top |
|
 |
Tiaraa gaduła

|
Posted: Wed 12 Oct 2022, 12:19 Post subject: |
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Poszukuję w tym momencie kogoś dobrego i sprawdzonego od projektów domów. Czy korzystaliście może z tego typu usług? Najlepiej gdzieś w okolicach śląska... Dość interesująco wygląda choćby ta oferta https://vosa.pl/projektowanie-budynkow.html Co na ten temat sądzicie? Z góry wielkie dzięki za sprawdzone informacje w tym zakresie tematycznym. _________________ Nikt nie kocha, tak jak my kochamy, nikt nie cierpi, tak jak my cierpimy |
|
| Back to top |
|
 |
bella3 gaduła

|
Posted: Fri 18 Apr 2025, 10:08 Post subject: |
|
|
| Moja znajoma pracuje jako architekt, muszę przyznać, że to ciekawa i satysfakcjonująca praca. Wymaga na pewno lat nauki, regularnych szkoleń, nie mniej są programy i aplikacje, które mogą wykonywanie zobowiązań zawodowych nieco ułatwić. I tak do kosztorysowania architekci mogą korzystać z aplikacji https://snapcalc.eu/ . Jest to zaawansowane oprogramowanie do kosztorysowania, zaprojektowane z myślą o maksymalnej wygodzie i efektywności. Praca z nim pozwala nie tylko zaoszczędzić czas, ale i zwiększyć precyzję obliczeń. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce