|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jezyk maniak

|
Wysłany: Pią 27 Lut 2026, 11:02 Temat postu: |
|
|
| Pierwszy awans na stanowisko kierownicze bywa większym wyzwaniem niż się wydaje. Program dla nowych liderów opisano na https://www.humanskills.pl/szkolenia_otwarte/first-time-manager/ gdzie rozpisano zakres szkolenia otwartego. Uczestnicy uczą się delegowania zadań, prowadzenia rozmów z pracownikami i budowania autorytetu. To konkretne wsparcie dla osób, które dopiero zaczynają zarządzać zespołem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sardynka90 uzależniony

|
Wysłany: Pią 27 Lut 2026, 23:28 Temat postu: |
|
|
Sardynka90
Jeśli chodzi o różne szkolenia, to u nas teraz na tapecie jest bhp Warszawa ma fajną firmę http://www.bhpdlaciebie.eu/
ona u nas prowadzi już spory czas szkolenia i wszyscy jesteśmy zadowoleni. Miłego dnia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 uzależniony

|
Wysłany: Pią 6 Mar 2026, 11:19 Temat postu: |
|
|
| Jeśli ktoś rozważa udział w kursach specjalistycznych, warto zajrzeć na https://klinikamz.pl/ . Szkolenia są prowadzone profesjonalnie, z naciskiem zarówno na teorię, jak i praktykę. Dużym plusem jest również przyjazna atmosfera i wsparcie ze strony prowadzących. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Pią 27 Mar 2026, 11:28 Temat postu: |
|
|
| Dziewczyny, mój syn wymyślił sobie pracę na wakacje i uparł się na kurs ratownika wodnego. Powiedzcie mi, czy to jest bardzo trudne do przejścia dla kogoś, kto po prostu dobrze pływa, ale nie jest zawodowcem? Trochę się martwię o te egzaminy sprawnościowe, bo wiadomo, jak to teraz z kondycją u młodzieży bywa. Jeśli macie kogoś bliskiego, kto przez to przechodził, to dajcie znać, jak to wygląda w praktyce i czy instruktorzy mają fajne podejście. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
luciah bywalec

|
Wysłany: Pon 30 Mar 2026, 10:49 Temat postu: |
|
|
| Agencja pracy Mondi ma sporo ofert, głównie dla pracowników produkcji. Znajdziecie tam ogłoszenia dla operatorów maszyn, pracowników linii montażowych czy monterów, np. przy produkcji rowerów albo farmaceutyków. Wydaje się, że skupiają się na zawodach produkcyjnych, więc jak ktoś szuka pracy w tych branżach, to może warto zajrzeć. Widziałem, że mają różne opcje zatrudnienia, więc na pewno można coś dla siebie znaleźć w agencji pracy Mondi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|