Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pojemniki
Goto page 1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
babeczka
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 3 Apr 2018, 6:10    Post subject: Pojemniki Reply with quote

Od kilku tygodni szukam dostawcy dobrej jakości pojemników do przewozu jedzenia. Moja firma mocno się rozwinęła i mój dotychczasowy dostawca nie wyrabia się z dostawami do mnie. Jeden znajomy polecił mi firmę http://abbakery.pl/sklep-online/catering/pojemniki-do-transportu-przewozenia-zywnosci/pojemnik-izotermiczny/ ponieważ ma cukiernie i kupuje od nich pojemniki. Jak myślicie czy powinnam sprawdzić tego dostawcę?
Back to top
View user's profile Send private message
zofiaczartoryska
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 3 Apr 2018, 13:42    Post subject: Reply with quote

A już myślałam, że znajdę jakieś dobre pojemniki do domu uśmiech
Back to top
Bazyli
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 12 Apr 2018, 19:36    Post subject: Reply with quote

Dla gości przydadza się takie pojemniki.
Back to top
kasix86
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 24 Apr 2018, 14:22    Post subject: Reply with quote

No teraz ta gastronomia mega się rozwija, brat też dokupował zmywarki od Winterhalter bo 1 nie dawała rady uśmiech ale musze sie go spytać czy on może gdzieś takich pojemników nie zamawia
Back to top
kuroka
kandydat
kandydat

PostPosted: Sat 26 May 2018, 20:28    Post subject: Reply with quote

A może zamiast kupować pojemniki, zainwestuj w taką maszynę jak pakowarka próżniowa? Wiem, że w wielu sytuacjach sprawdza się dużo lepiej niż pojemniki. Ale oczywiście wszystko zależy od tego, czym się dokładnie twoja firma zajmuje, bo wiadomo, że nie wszystko da się próżniowo zapakować. A co do samych pojemników to w życiu bym nie pomyślała, że jest z ich kupnem taki problem, bo wydawało mi się, że każdej hurtowni bez trudu można je dostać.
Back to top
vennia
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 27 May 2018, 13:48    Post subject: Reply with quote

Nigdy nie korzystałam z ich usług, ale wyglądają na profesjonalną firmę.
Back to top
wang
maniak
maniak

PostPosted: Tue 15 Jan 2019, 9:34    Post subject: Reply with quote

Możesz też zajrzeć na stronę sklepu Polmarkus, oni zajmują się zaopatrzeniem dla gastronomii. Widziałam, że mają różne opakowania gastronomiczne: https://sklep.polmarkus.com.pl/opakowania-gastronomiczne. Może to jest właśnie to, czego Ty szukasz?
Back to top
fiona45
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 21 Jan 2019, 20:32    Post subject: Reply with quote

Jak będziesz potrzebowała do pakowania ciasta dla gości to warto zerknąć na propozycje na https://e-opakowania.info/44-opakowania-cukiernicze . Mają tam wiele ciekawych propozycji godnych uwagi, gdzie każdy znajdzie coś praktycznego dla Siebie w dobrej cenie z szybką wysyłką.
Back to top
kaszabarabasza
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 3 Feb 2019, 23:51    Post subject: Reply with quote

Jeżeli interesują was różne opakowania na zamówienie to mogę doradzić tą firme: http://www.profilgroup.com/pl/opakowania-typu-doypack My w firmie zamawiamy do nich różne takie opakowania. No w takiej branży pracuję i współpracujemy z takimi firmami. Ta jest akurat jedną z tych lepszych która nas nigdy nie zawodzi..
Back to top
Emkaolka0
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 17 Jun 2019, 18:08    Post subject: Reply with quote

W gastronomii często się takie rzeczy wykorzystuje. Można także postawić na odpowiednie opakowania, tu wykorzystywane są opakowania tekturowe, a także i opakowania foliowe. Ja do swojej firmy zamawiam najczęściej u producenta, tak jest najwygodniej. Zobaczcie sobie ofertę od https://sklep.grala.com.pl/rekawy-tunele-foliowe-ldpe/908-rekaw-foliowy-ldpe-1000mm-100cm-005-15kg.html Z tego co widziałam to także proponują opakowania foliowe gastronomiczne, spożywcze. Można poprosić o darmowe próbki.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce