|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Joran początkujący

|
Posted: Mon 26 Aug 2019, 18:57 Post subject: pierścionek |
|
|
WItam. Jesienią planuję się oświadczyć mojej wspaniałej dziewczynie. Szukam jakiegoś eleganckiego pierścionka.bardzo zachęcająca jest oferta pierścionki zaręczynowe dlatego prawdopodobnie z niej skorzystam
Last edited by Joran on Thu 29 Aug 2019, 19:57; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
klarka12 maniak

|
Posted: Wed 28 Aug 2019, 13:07 Post subject: |
|
|
| Witam szukam porady. Chodzi o pierścionek zaręczynowy. Coś jak tu https://diamanti.pl/pierscionki-z-tanzanitem Możecie coś konkretnego polecić?Czy zakup przez internet ma sens czy lepiej iść do jubilera.A może macie jakieś inne wyjście? |
|
| Back to top |
|
 |
graz bywalec

|
Posted: Sun 22 Sep 2019, 13:31 Post subject: |
|
|
| Ja dostałam pierścionek zaręczynowy z Apartu, świetnie się trzyma mimo że minęło już kilka lat. |
|
| Back to top |
|
 |
derdaa początkujący

|
Posted: Fri 10 Jan 2020, 10:05 Post subject: szczęściara |
|
|
Jak tam Joran oświadczyny, zgodziła się?
Ja się nie mogę doczekać, aż mój chłopak w końcu zbierze się na odwagę i zechce się zaręczyć... Na pewno nie chodzi o to, że pierścionki są drogie - na https://www.topsilver.pl/pierscionki-z-ametystem-cat-148 widziałam, że ładne, z efektownym kamieniem mogą kosztować nawet mniej niż 100 zł.
Naprawdę nie wiem, na co on czeka...  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce