Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

malowanie
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
linak
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 29 Jun 2021, 9:32    Post subject: malowanie Reply with quote

Cześć, polećcie jakąś firmę, która oferuje malowanie proszkowe
Back to top
View user's profile Send private message
gladyce.jakubowski
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 29 Jun 2021, 11:07    Post subject: Reply with quote

Ja tam malowałem sam. To nie jest trudne.
Back to top
sowa4
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 15 Aug 2021, 22:18    Post subject: Reply with quote

Na temat malowania na pewno tutaj https://studiodomu.pl/jak-zamalowac-zacieki-na-suficie-i-scianie-skuteczne-sposoby/ znajdziecie ciekawy artykuł. Dowiecie się tam bowiem w jaki sposób zamalować zacieki na suficie i na ścianie. Macie tam bowiem wskazane naprawdę skuteczne sposoby. Rozejrzyjcie się tam na spokojnie.
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Mon 16 Aug 2021, 16:39    Post subject: Reply with quote

Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego nie zwlekaj i kliknij w ten link https://presscontent.pl/artykuly-sponsorowane/
Back to top
mczay
maniak
maniak

PostPosted: Sun 5 Dec 2021, 21:46    Post subject: Reply with quote

Malowanie nie jest w cale trudne, szczególnie jeśli pracuje się na dobrych materiałach. Ja na pewno muszę ustabilizować podłoże do czego będzie mi potrzebny grunt pod farby ze strony: https://www.dekoratorium.pl/pl/Produkty/Grunty-i-szpachle-do-scian/Grunty-do-scian-pod-farbe/MAGNAT-Grunt/p/000000000091016569 . Marka jest dobra i dobrze znana, więc warto wybrać ją.
Back to top
MichalinaO
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 2 Mar 2022, 19:02    Post subject: Reply with quote

Jeśli szukacie dobrej białej farby do malowania np. sufitu (ale do ścian też się super nadaje) to polecam śnieżkę eco. Akrylowa, matowa farba, hipoalergiczna - idealna gdy ma się w domu alergika lub osoby wrażliwe. . Nadaje się do prawie wszystkich zapraw, a nawet można nią pomalować tapety z włókna szklanego.
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Sun 6 Mar 2022, 12:07    Post subject: Reply with quote

Tak naprawdę samo malowanie jest bardzo ważne i na pewno również istotne jest to jakich używamy środków do takich prac. Wydaje mi się, że na pewno również warto jest przedtem skorzystać ze środka antygraffiti jeśli mamy zamiar malować powierzchnie zewnętrzne jak np. elewacja.
Back to top
Demi
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 6 Mar 2022, 22:45    Post subject: Reply with quote

Na czym polega takie malowanie?
Back to top
Wiera22
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 2 Aug 2022, 19:39    Post subject: Reply with quote

Jeśli chodzi o malowanie to nie jest wcale trudna sprawa o ile dobrze się przygotujesz. Wybierz dobrej jakości farbę, przygotuj pomieszczenie które chcesz malować i wykorzystaj pistolet do malowania ścian Myślę że jeśli zastosujesz się do tych zaleceń to malowanie pójdzie ekspresowo.
Back to top
resha
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 9 Sep 2022, 8:36    Post subject: Reply with quote

Jeśli planujecie pomalować mieszkanie na nowo, to warto zastanowić się nad wynajęciem agregatu malarskiego. Firma https://intona.pl/ oferuje wypożyczenie takiego sprzętu. Dzięki takiej maszynie remont może pójść znacznie szybciej, a ściany będą dokładnie pokryte.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce